Breaking News
Home » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » http://www.agronews.grΗ TÜV HELLAS πιστοποίησε την εταιρία ελαιολάδου Κ.Α.Σ.Ε.Λ.Λ.

http://www.agronews.grΗ TÜV HELLAS πιστοποίησε την εταιρία ελαιολάδου Κ.Α.Σ.Ε.Λ.Λ.

f69797ab4862f327178894700771dbde

Γιαννακοπούλου Φανή|

Ολοκληρώθηκε η Επιθεώρηση και Πιστοποίηση της βραβευμένης εταιρίας ελαιολάδου Κ.Α.Σ.Ε.Λ.Λ., με έδρα τον Νομό Λακωνίας, σύμφωνα με τα Πρότυπα AGRO 2:2008, ISO 9001:2008, ΙSO 22000:2005 και το πρωτόκολλο IFS Food για την παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία ελαιολάδου από τον Φορέα Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Η Κ.Α.Σ.Ε.Λ.Λ. είναι καθετοποιημένη εταιρία παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου. Από το 2005, περισσότεροι από 1400 παραγωγοί της εταιρίας Κ.Α.Σ.Ε.Λ.Λ. είναι πιστοποιημένοι από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) σύμφωνα το Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης AGRO 2 εξασφαλίζοντας ότι η καλλιέργειεα της ελιάς γίνεται με μειωμένες εισροές λιπασμάτων και φυτοπροστατευτικών συμβάλλοντας στη μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης.

Η παραγωγή του ελαιολάδου γίνεται στα ελαιοτριβεία της εταιρίας τα οποία εφαρμόζουν Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005 επίσης πιστοποιημένo από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) εξασφαλίζοντας ότι το ελαιόλαδο παράγεται κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

Η τυποποίηση του ελαιολάδου γίνεται υπό πλήρως ελεγχόμενες συνθήκες στο τυποποιητήριο της Κ.Α.Σ.Ε.Λ.Λ. το οποίο είναι επίσης πιστοποιημένo από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για τα πρότυπα ISO 9001:2008, ΙSO 22000:2005 και το πρωτόκολλο IFS Food.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της Κ.Α.Σ.Ε.Λ.Λ. έχει διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας, αποσπώντας ένα χρυσό βραβείο και δύο χάλκινα για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, στις πρόσφατες διοργανώσεις LONDON International Olive Oil Quality Competition, Domina International Olive Oil Contest και Olympia Awards Health & Nutrition.

πηγη…www.agronews.g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*