ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝΤην Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011 έγινε η τελετή του Αγιασμού στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μολάων που πλέον στεγάζεται στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Πακίων, το οποίο έχει διαμορφωθεί κατάλληλα γι΄αυτό το σκοπό, με εργασίες που έγιναν από το Δήμο Μολάων.
Στη μικρή τελετή παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου των Πακίων κύριος Καρούνης Μιχάλης καθώς και η Πρόεδρος και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικών Πακίων που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή.
Ο Αιδεσιμολογιότατος Πατέρας Λεγάκης Παναγιώτης τέλεσε τον Αγιασμό και ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά. Επίσης πρόσθεσε προς την Προϊσταμένη του Σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό ότι όλοι οι ενορίτες των Πακίων έχουν την καλή διάθεση να βοηθήσουν όταν το σχολείο χρειαστεί τη βοήθειά τους.
Η Προϊσταμένη του Σχολείου κυρία Αλειφέρη Παναγιώτα ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους στην τελετή και για τις ευχές τους που όπως είπε τις έχουν ανάγκη.. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου των Πακίων τον κύριο Καρούνη Μιχάλη για την πολύτιμη βοήθειά του στην οργάνωση του Σχολείου.
Όλοι οι παραβρισκόμενοι ευχήθηκαν σε εκπαιδευτικούς και μαθητές καλή σχολική χρονιά, και εξέφρασαν τη μεγάλη τους χαρά, που οι εργασίες διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του σχολείου σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί .Ένας στόχος που φαινόταν ουτοπικός αλλά χάρη στη συνδρομή και την αγάπη όλων καταφέραμε να επιτευχθεί.
Στο τέλος προσφέρθηκαν γλυκίσματα και αναψυκτικά σε όλους τους παραβρισκόμενους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *