Αλλαγή στη μέρα παράστασης του εργου «DNA» του Ντένις Κέλι στα Παπαδιάνικα

Το Θεατρικό Εργαστήρι Νέων Δήμου Μονεμβασίας
παρουσιάζει το έργο
«DNA» του Ντένις Κέλι
Από τα Παπαδιάνικα και τη Μονεμβάσια ξεκινάει φέτος τις παραστάσεις του το Θεατρικό Εργαστήρι Νέων του Δήμου Μονεμβασίας, με το έργο «DNA» του Βρετανού συγγραφέα Ντένις Κέλι.
Την Τρίτη 20 Μαΐου (ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι την Τετάρτη 14 Μαΐου, όπως είχε ανακοινωθεί) στις 8:30΄ το βράδυ, στη γνωστή μας Αίθουσα του Δημαρχείου στα Παπαδιάνικα και την Πέμπτη 22 Μαΐου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Μονεμβασίας, την ίδια ώρα.
Πρόκειται για ένα έργο που πραγματεύεται χωρίς υπεκφυγές και ωραιοποιήσεις το δύσκολο πέρασμα των εφήβων στην ενήλικη ζωή, το πρόβλημα της εφηβικής βίας και της υποταγής του νέου ατόμου στην εξουσία και την ψυχολογία της “ομάδας”. Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2008 από το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας και στη συνέχεια αποτέλεσε τη βάση για την έκδοση ειδικού εκπαιδευτικού τόμου, ο οποίος έχει μελετηθεί από περισσότερους των 400.000 μαθητών σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Διάρκεια παράστασης: 95΄
Σκηνοθεσία-Επιμέλεια: Ολυμπία Λαμπούση
Σκηνικά:Ερατώ Μπακούλα
Παίζουν: Ειρήνη Σκαμνάκη, Λυκούργος Καλαντζάκος, Κυριακή Σπυριδάκου, Αλμπέρτο Κιρίκα, Ιορντάν Ιορντάνοβ, Θεοδοσία Κριεζή, Άννα Μοσχοπούλου, Μάριος Λάγγης, Μυρτώ Παρδάλη, Θεοδώρα Γραμματικάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *