ΑΠΟΕΛ – ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 61-76

ΑΠΟΕΛ – ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 61-76

DSC_1313
Έκλεισαν, πριν λίγο, τις εφετινές τους υποχρεώσεις οι άνδρες του ΑΠΟΕΛ αλλά και του ΓΣ Γαργαλιάνων, με τους δεύτερους να επιστρέφουν με το ροζ φύλλο που σήμανε την κατάκτηση της 3ης θέσης της Β΄ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Ο 2ος του Β΄ ομίλου ΑΠΟΕΛ, δεν έδειξε την απαιτούμενη θέληση νίκης του «μικρού τελικού», σε αντίθεση με τους 2ους του Ά ομίλου που ταξίδεψαν στους Μολάους πιο αποφασισμένοι για τη νίκη.
Από τον ΑΠΟΕΛ ξεχώρισε ο Τίρκος, που όποτε πήρε μπάλα στην επίθεση εξετέλεσε το καθήκον του, αλλά το ίδιο έκανε κι αμυντικά, εκεί που συνολικά οι Αποελιστές υστέρησαν. Ο MVP όμως ανήκε δικαιωματικά στους Μεσσήνιους, που δεν ήταν άλλος από τον Μ. Τσαγκάνη με τους 38 πόντους του!
Με μια ματιά, ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά κι από τις δύο ομάδες, κυρίως με αιφνιδιασμούς και μακρινά σουτ. Το ημίχρονο έδινε «κεφάλι» τριών πόντων στον ΑΠΟΕΛ που όμως έδειξε τελείως διαφορετική εικόνα στις επόμενες 2 περιόδους. Φάνηκε πιο κουρασμένος σωματικά αλλά και πνευματικά, κάνοντας λάθος επιλογές. Χαρακτηριστικό στατιστικό, ήταν οι 3 φορές όλες κι όλες στον αγώνα που πήγε στη γραμμή των ελευθέρων βολών, όπως και τα, μόνο, 11 κερδισμένα φάουλ! Αμέτρητα τα χαμένα σουτ τριών πόντων κι λίγες οι επιθέσεις μέσα στη ρακέτα.

Δεκάλεπτα: 16-11, 32-29, 48-52, 61-76.
Διαιτητές: α” Δούβρης, β” Γεωργόπουλος
ΑΠΟΕΛ: Λάγγης 14(1τρ), Πριφτάκης 6(1τρ), Ντανάκας 2, Μιχελάκος 3(1τρ), Παπαδάκης 6, Σταθάκης, Μπατσάκης 2, Καραβίτης 6 (2τρ), Τίρκος 21.
ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Πετρόπουλος, Τσαγκάρης 1, Δημητρακόπουλος 5(1τρ), Τσαγκάνης 38(4τρ), Λένης, Καψιμάνης 22, Σερέτης, Σύλλας 7(1τρ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *