ΑΠΟΕΛ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ 0-3, τα σετ 14-25, 12-25, 8-25

ΑΠΟΕΛ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ 0-3, τα σετ 14-25, 12-25, 8-25

 

 

ΑΠΟΕΛ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ 0-3, τα σετ 14-25, 12-25, 8-25

Ήταν ο 1ος αγώνας με φιλέ, στο νέο γυμναστήριο του Γυμνασίου Μολάων. Ήταν αγώνας-γιορτή για το Λακωνικό Βόλεϊ. Οι φιλοξενούμενες έδειξαν πιο έτοιμες, με περισσότερους αγώνες στα χέρια τους (πρωτάθλημα κορασίδων) και πήραν μια εύκολη νίκη.

Οι 150 φίλαθλοι πρόσφεραν χειροκρότημα κι έντονο παλμό. Τουλάχιστον οι παγκορασίδες του ΑΠΟΕΛ δεν είχαν ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα, με το άγχος και το τρακ να φαίνονται έντονα από την αρχή του αγώνα.

Ήταν ένα ευχάριστο βράδυ για όλους. Από τη μία οι Σπαρτιάτισσες που φιγουράρουν στην 1η θέση του πίνακα, αλλά κι από την άλλη οι Μολαΐτισσες να αγωνίζονται επιτέλους στη φυσική τους έδρα. Σίγουρα αυτό το αίσθημα χαράς είναι το δυνατότερο. Στους ελάχιστους που ασχολήθηκαν με το αγωνιστικό, δεν ανήκε ούτε κι ο διακεκριμένος διαιτητής κ. Γιαννακάκος, ο οποίος πρόσφερε τις υπηρεσίες του με μεγάλη ικανοποίηση που θα «σφύριζε» σε ένα ακόμα Λακωνικό κλειστό γυμναστήριο. Η πετοσφαίριση στη Λακωνία όταν άρχισε τη φθίνουσα το 1996 (απαγόρευση ανοικτών γηπέδων), κάποιοι κράτησαν με πείσμα τα παιδιά στο 18Χ9 γήπεδο… Αξίζουν λοιπόν, συγχαρητήρια σε όσες κι όσους υπηρετούν το Λακωνικό ΒόλεΪ.

Όταν τα σωματεία του νομού ήταν 10, υπήρχε μόλις 1 κλειστό γήπεδο. Τώρα τα «κλειστά» είναι περισσότερα από τα σωματεία!!! Καλό ή κακό, εξαρτάται από ποια μεριά το βλέπουμε…

ΑΠΟΕΛ (Σμυρναίος):

Σ. ΜΠΟΥΤΕΡΑΚΟΥ, Β. ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΓ. ΑΒΔΟΥΛΟΥ, Ε. ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗ, ΑΙΚ. ΣΤΑΘΑΚΗ, ΣΑΒ. ΑΒΔΟΥΛΟΥ, ΚΩΝ. ΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝ. ΣΤΑΘΑΚΗ, ΑΝ. ΜΑΝΙΚΗ, Μ. ΠΕΡΔΙΚΗ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ (Βαρζακάκος):

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, Γ. ΓΙΑΤΡΑ, Δ. ΚΟΛΟΒΟΥ, Κ. ΚΟΥΡΤΣΟΥΝΗ, Α. ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ, Ε. ΤΣΕΜΠΕΛΗ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, Β. ΤΡΟΥΓΚΑΚΟΥ.

Η’ όμιλος της ΕΣΠΕΠ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3ης αγωνιστικής:

1. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. ___ 6

2. ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ___ 5

3. ΑΠΟΕΛ ___________ 4

4. ΛΥΚΑΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠ. __ 3

Επόμενη, 4η Αγωνιστική στις 21/2/2015

ΔΓ Σπάρτης 16:00

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ-ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ

 

ΔΑΚ Τρίπολης 18:00 ΣΕΦ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΑΠΟΕΛ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *