Αποκριάτικη Εκδήλωση στην Ελιά


Και ο χορός καλά κρατεί……….

Μεγάλη επιτυχία είχαν και εφέτος οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού & Ναυταθλητικού Συλλόγου Ελαίας << Η ΒΙΑΝΔΙΝΗ>>

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου το απόγευμα οι μικροί φίλοι της Ελιάς ντυμένοι μασκαράδες διασκέδασαν και χόρεψαν στο παιδικό πάρτι που οργάνωσε ο Σύλλογος στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Ελιάς.

Την ίδια βραδιά ,δηλαδή το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου μετά τις 8.30 μ.μ. μεγάλοι και μικροί Ελιώτες και φίλοι της, διασκέδασαν στην ταβέρνα του Παν. Σύριου, στο αποκριάτικο γλέντι του Συλλόγου.

Όλοι διασκέδασαν, έφαγαν ήπιαν και χόρεψαν μέχρι αργά.

Χάρηκαν οι τυχεροί τα εκλεκτά και χρηστικά δώρα που κέρδισαν από την κλήρωση της λαχειοφόρου, όπου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι δωροθέτες μας ήταν παρόντες με τις ωραίες και χρήσιμες προσφορές τους,

Τίμησαν με την παρουσία τους το γλέντι, ο Εφημέριος της Ελιάς πατέρας Βασίλειος Παπασωτηρόπουλος με την οικογένεια του, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Μολάων κ. Γιάννης Κολιάκος , και ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ελιάς κ, Γιώργος Τζάκας. Η Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου ευχήθηκαν στους παρευρισκομένους χρόνια πολλά, καλή διασκέδαση και καλή Σαρακοστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *