Από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα ενεργοποίησης των δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης έτους 2010

Στο Δήμο Ανατολικής Μάνης στα γραφεία της Ένωσης στην Αρεόπολη, την Τρίτη 4 Μαϊου οι παραγωγοί των δ.δ. Δρυμού, Έξω Νυμφίου, Κοκκάλας, Λάγιας και Πύρριχου. Την Τετάρτη 5 Μαϊου οι παραγωγοί του δ.δ. Κότρωνα.
Στο Δήμο Οιτύλου στα γραφεία της Ένωσης στην Αρεόπολη, την Πέμπτη 6 Μαϊου οι παραγωγοί των δ.δ. Γερολιμένα, Μίνας, Νέου Οιτύλου και Τσικαλιών. Την Παρασκευή 7 Μαϊου οι παραγωγοί των δ.δ. Καρέα, Κεκεφάς, Κούνου, το Σάββατο 8 Μαϊου οι παραγωγοί των δ.δ. Κρυονερίου και Οιτύλου, τη Δευτέρα 10 Μαϊου οι παραγωγοί των δ.δ. Δρύαλου και Κοίτας, την Τρίτη 11 Μαϊου οι παραγωγοί των δ.δ. Άλικων, Άνω Μπουλαριών, Αρεόπολης, Βάθειας και Γέρμας. Από την Τετάρτη 12 έως το Σάββατο 15 Μαϊου οι παραγωγοί των δ.δ. Βαχού και Πύργου Δυρού.
Στο δήμο Ασωπού από την Τρίτη 4 έως την Παρασκευή 7 Μαϊου οι παραγωγοί του δ.δ. Παπδιανίκων στην αίθουσα του Δήμου. Από τη Δευτέρα 10 έως την Τετάρτη 12 Μαϊου οι παραγωγοί του δ.δ. Δαιμονιάς στο Δημοτικό Σχολείο. Την Πέμπτη και Παρασκευή 13 και 14 Μαϊου οι παραγωγοί του δ.δ. Φοινικίου στο Κοινοτικό γραφείο. Το Σάββατο 15 Μαϊου οι παραγωγοί του δ.δ. Ασωπού (μη συνεταιρισμένοι παραγωγοί) στο γραφείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ασωπού. Οι παραγωγοί μη μέλη του Α.Σ. Ασωπού θα υποβάσλλουν τις αιτήσεις τους μέσω του Συνεταιρισμού τους.
Στο δήμο Ζάρακα από τις 3 έως τις 15 Μαϊου οι παραγωγοί των δ.δ. Ιέρακα, Κυπαρισσίου, Λαμποκάμπου, Ρειχιάς και Χάρακα.
Στο δήμο Μολάων από τις 3 έως τις 15 Μαϊου οι παραγωγοί των δ.δ. Μολάων, Ελαίας, Κουπιών ,Μεταμόρφωσης, Πακίων και Συκιάς.
Οι παραγωγοί μέλη – πελάτες των Αγροτικών Συνεταιρισμών Μολάων – Πακίων, Μεταμόρφωσης, Συκιάς θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέσω των Συνεταιρισμων τους.
Στο δήμο Μονεμβασίας, τη Δευτέρα 3 Μαϊου οι παραγωγοί του δ.δ. του Αγίου Νικολάου Μονεμβασίας στο Κοινοτικό Γραφείο, την Τρίτη 4 Μαϊου οι παραγωγοί του δ.δ. Ταλάντων στο Κοινοτικό Γραφείο, την Τετάρτη και Πέμπτη 5 και 6 Μαϊου οι παραγωγοί του δ.δ. Αγίου Δημητρίου στο Κοινοτικό Γραφείο, από την Παρασκευή 7 έως την Κυριακή 9 Μαϊου οι παραγωγοί του δ.δ. Βελιών στο Κοινοτικό γραφείο, τη Δευτέρα 10 Μαϊου οι παραγωγοί του δ.δ. Μονεμβασίας στο ΚΕΠ, την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Μαϊου οι παραγωγοί του δ.δ.Λιρών στο Κοινοτικό γραφείο, την Πέμπτη 13 Μαϊου οι παραγωγοί του δ.δ. Ελληνικού στο Κοινοτικό γραφείο, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Μαϊου οι παραγωγοί του Αγίου Ιωάννη στο Κοινοτικό γραφείο. Οι παραγωγοί μέλη – πελάτες των Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγγελώνας και Νομίων θα υποβάλλουν αιτήσεις μέσω των συνεταιρισμών τους.

Στο δήμο Νιάτων, από 3 έως 15 Μαϊου οι παραγωγοί του δ.δ. Κρεμαστής και οι παραγωγοί – μέλη των Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγίου Δημητρίου, Απιδιάς και Νιάτων θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέσω των Συνεταιρισμών τους.
(Πηγη…ant1south.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *