Αρχές Νοεμβρίου η Ενιαία Ενίσχυση υπόσχεται το ΥπΑΑΤ

Αρχές Νοεμβρίου η Ενιαία Ενίσχυση  υπόσχεται το ΥπΑΑΤ

ÐÏÔÉÓÌÁÔÁ ÊÁÉ ÁËËÅÓ ÁÃÑÏÔÉÊÅÓ ÅÑÃÁÓÉÅÓ ÓÔÏ ÈÅÓÓÁËÉÊÏ ÊÁÌÐÏ
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε στη Βουλή (στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση), ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Καρασμάνης η καταβολή του 50% της ενιαίας κοινοτικής ενίσχυσης του 2014 σε όλους τους δικαιούχους αγρότες της χώρας θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου ενώ η εξόφληση του υπόλοιπου 50% θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο Παράλληλα, ανήγγειλε ότι στα τέλη του έτους, θα καταβληθεί στους δικαιούχους γεωργούς και κτηνοτρόφους των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών και η εξισωτική αποζημίωση του 2014.

Σύμφωνα με τον ίδιο μέσα στις επόμενες μέρες (χωρίς να ξεκαθαρίζεται η ημερομηνία) ολοκληρώνεται η πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης για το 2013.

Στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τις αναπτυξιακές προοπτικές που διαγράφονται για τη χώρα και την ελληνική γεωργία, ο κ. Καρασμάνης τόνισε ότι «όραμα και κοινός μας στόχος η ανάπτυξη της υπαίθρου και μέσω αυτής η ανάπτυξη της χώρας» και πρόσθεσε: «Η ελληνική γεωργία απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί στα πόδια της, να παράγει ποσοτικά και ποιοτικά άξια προϊόντα. Ο τομέας έχει παρόν και μέλλον»
Πηγη…http://www.agrotypos.gr/index.asp?mod=articles&id=88815

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *