“Γυναίκες στο Ρεμπέτικο”στα Πάκια

“Γυναίκες στο Ρεμπέτικο”στα Πάκια

DSC_0339
Ένα μουσικό αφιέρωμα στις γυναίκες στο ρεμπέτικο τραγούδι με μια μοναδική συναυλία στον αύλειο χώρο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στα Πάκια.

8 Αυγούστου 2014:Ένα ταξίδι γνώσεων και μουσικής σε άλλη εποχή, με τραγούδια μαγικά αλλά και στιβαρά, τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, τραγούδια διαχρονικά,που μας γοητεύουν ακόμη και σήμερα. Μια υπέροχη μουσική βραδιά που απόλαυσαν οι λάτρεις του ρεμπέτικου – και όχι μόνο.

Τις γνώσεις και εμπειρίες του μας προσέφερε απλόχερα ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός κ. Γιώργος Τσάμπρας, αναλύοντας το θέμα “Γυναίκες στο ρεμπέτικο & γυναίκες του ρεμπέτικου”.

Στη μουσική μας παρέα μας οι “ΩδηΠόροι”, η “τελευταία ρεμπέτισσα” Μαριώ η Σαλονικιά και ο Δημήτρης Λίβανος με το μπουζούκι του, σε γνωστά ρεμπέτικα τραγούδια.

Την απαραίτητη χορευτική νότα της βραδιάς έδωσαν “οι Μύλοι”, ο μουσικοχορευτικός όμιλος Μολάων, με εξαιρετικές χορευτικές εκτελέσεις.

Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους για την προσέλευσή τους, τους χορηγούς που συνεισέφεραν στα έξοδα της εκδήλωσης και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες για την υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *