Διακρίσεις για το Α.Π.Ο.Ε.Λ. στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων -Κορασίδων

Διακρίσεις για το Α.Π.Ο.Ε.Λ. στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων -Κορασίδων

DSC_0053DSC_0051
Στις 02/05/2015 διεξήχθη στο ΔΑΚ Τρίπολης το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων -Κορασίδων της Περιφέρειας Πελοποννήσου Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με την συμμετοχή 18 συλλόγων. Οφείλουμε να επισημάνουμε πως το επίπεδο των αθλητών ήταν αρκετά υψηλό.
Οι Αθλητές του Α.Π.Ο.Ε.Λ. κατάφεραν να διακριθούν ακόμα μια φορά αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, η καλή δουλειά φαίνεται στο γήπεδο. Με τρία χρυσά, δυο ασημένια, και ένα χάλκινο μετάλλιο. Με 66 βαθμούς και την τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη του εν λόγω πρωταθλήματος δείχνει πως οι αθλητές του Α.Π.Ο.Ε.Λ. βάζουν και φέτος ψηλά τον πήχη για την πανελλήνια κατάταξη στο τέλος της περιόδου. (80η θέση στους 392 συλλόγους στην Πανελλήνια αξιολόγηση του 2014, 3η θέση για το 2014 στην περιφέρεια Πελοποννήσου).
Το τμήμα στίβου του Α.Π.Ο.Ε.Λ. ταξίδεψε στα δυο διασυλλογικά πρωταθλήματα Ανδρών –Γυναικών και Παίδων –Κορασίδων σε Πάτρα και Τρίπολη αντίστοιχα με χορηγό το ALAS RESORT & SPA(www.alasresort.gr), οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου μας έδειξαν έμπρακτα πως στηρίζουν την τοπική κοινωνία και τον αθλητισμό στηρίζοντας το τμήμα στίβου του Α.Π.Ο.Ε.Λ. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε μια καλή και εποικοδομητική συνεργασία και για τις δυο πλευρές

Ευχαριστούμε πολύ

Με εκτίμηση
Βασίλης Φούσιας
DSC_0058DSC_0061DSC_0063

 

 

DSC_0065DSC_0069DSC_0072

 

 

DSC_0074

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *