Διανομή Λακωνικού Ελαιολάδου Επιλογής «Olipoint» στο Δήμο Νεάπολης Συκεών Θεσσαλονίκης

Διανομή Λακωνικού Ελαιολάδου Επιλογής «Olipoint» στο Δήμο Νεάπολης Συκεών Θεσσαλονίκης






Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση διάθεσης Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου Επιλογής «Olipoint», απ΄ευθείας από τους παραγωγούς στους καταναλωτές του Δήμου Νεάπολης Συκεών Θεσσαλονίκης στις 22 Μαρτίου 2012. Η προσέλευση των καταναλωτών, που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα του δήμου στο πλαίσιο του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες» για την προμήθεια εγγυημένης και πιστοποιημένης ποιότητας προϊόντων σε χαμηλότερες τιμές, υπήρξε ιδιαίτερα συγκινητική. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με ομαλή ροή των καταναλωτών στα σημεία διάθεσης χωρίς να παρατηρηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα συνωστισμού ή ταλαιπωρίας. Σ’ αυτό συνετέλεσε αποφασιστικά η οργάνωση της διαδικασίας, η οποία υλοποιήθηκε με τη βοήθεια δεκάδων εθελοντών και εργαζομένων στο δήμο.
Στη προσπάθεια αυτή του Δήμου συμμετείχαν παραγωγοί από όλες τις Ομάδες Ολοκληρωμένης Διαχείρισης του www.olipoint.gr (Α.Σ. Μολάων-Πακίων, Α.Σ. Γοράνων, Αφοί Πρέβα Ο.Ε., Παντάζος Ηλίας, Αρτινιού Ανέζα, Παραγωγοί Αγ. Δημητρίου Μονεμβασίας, Μεμονωμένοι Παραγωγοί). Η προσπάθεια της άμεσης διάθεσης ελαιολάδου απ΄ευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή στο συγκεκριμένο δήμο θα ολοκληρωθεί στις 6-7 Απριλίου 2012.
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Νεάπολης Συκεών για την άψογη συνεργασία και άρτια οργάνωση, τους πολίτες του δήμου που ανταποκρίθηκαν στη προσπάθεια αυτή και τους παραγωγούς για τη διάθεση του προϊόντος τους.
Πηγή Βίντεο…http://www.europeone.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *