ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΣΩΠΟΥ-ΦΟΙΝΙΚΙΟΥ





















Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 06:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση- τιμή στους Προστάτες της Παιδείας Τρεις Ιεράρχες, στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Ασωπού και η οποία διοργανώθηκε από τους μαθητές της Πέμπτης και της Έκτης Τάξης καθώς και από όλους τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Ασωπού- Φοινικίου.
Η εορτή περιελάμβανε ποιήματα και τραγούδια από τους μαθητές, παρουσίαση της ζωής και του έργου των τριων Ιεραρχών καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σχολείου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι εφημέριοι των ενοριών Ασωπού και Φοινικίου, π. Γεώργιος Κότσαλης και π. Παναγιώτης Λεοντακιανάκης, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ασωπού κ. Ιωάννης Σουρλάς, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Ασωπού, Φοινικίου και Πακίων κ. Μακρής, Κορωναίος και Καρούνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Παναγιώτα Αλειφέρη και Κώστας Μαυρομιχάλης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» κα Δανάη Μοσχοβάκου, οι γονείς των μαθητών και κάτοικοι του Ασωπού και του Φοινικίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *