Ενημερωτικές Ημερίδες για την ασφάλεια στο διαδίκτυο σε Σπάρτη και Μολάους

Ενημερωτικές Ημερίδες για την ασφάλεια στο διαδίκτυο σε Σπάρτη και Μολάους


Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λακωνίας και τους Δήμους Σπάρτης και Μονεμβασίας, μετά από σχετικό ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, θα διοργανωθούν ενημερωτικές ημερίδες με θεματικό αντικείμενο την «Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο».

Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν:

Για την περιοχή του Δήμου Σπάρτης, την 28.4.2017 ημέρα Παρασκευή, με ώρα έναρξης την 11:00, στην αίθουσα «Ευάγγελου Φιλιππόπουλου» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης, που βρίσκεται στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης (Λυκούργου αρ. 135).
Για την περιοχή του Δήμου Μονεμβασίας, την 28.4.2017 ημέρα Παρασκευή, με ώρα έναρξης την 18:00, στην αίθουσα Θεάτρου «Χρήστου Καρυτσιώτη» του Γυμνασίου Μολάων στους Μολάους Λακωνίας.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναλυθούν, είναι το cyberbullying, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο και απευθύνονται κυρίως σε μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε εκπαιδευτικούς, σε γονείς αλλά και στο ευρύ κοινό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *