ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΠΑΔΙΑΝΙΚΩΝ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΠΑΔΙΑΝΙΚΩΝ

DSC_0331
Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση γιορτάστηκε φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Παπαδιανίκων. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 24ης Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της τοπικής κοινότητας Παπαδιανίκων (πρώην δημαρχείο) η οποία αποτελεί ιδανικό χώρο για τέτοιου είδους δραστηριότητες.
Η τοπική κοινωνία και φυσικά πρώτοι οι γονείς των μαθητών αγκάλιασαν αυτή την εκδήλωση και η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά με κόσμο.
Το αρμονικό ταίριασμα των παραδοσιακών στολών, των βυζαντινών ύμνων, των δημοτικών τραγουδιών, των σκηνοθετικών παρεμβάσεων των εκπαιδευτικών με την εκπληκτική ερμηνεία και την καθάρια φωνή των παιδιών, κατάφεραν να συγκινήσουν τους θεατές, να πλημμυρίσουν τις ψυχές τους με αισθήματα ανάτασης και εθνικής υπερηφάνειας. Το αυθόρμητο, ζεστό και ενθουσιώδες χειροκρότημα του κόσμου ήταν η καλύτερη αμοιβή για τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους που οργάνωσαν και προετοίμασαν με μεγάλη επιμέλεια τη σχολική αυτή γιορτή.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της εκκλησίας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας κ. Φώτης Πολίτης, ο Σχολικός Σύμβουλος 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Λακωνίας κ. Φουρίδης Ιωάννης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων, διευθυντές και διευθύντριες σχολικών μονάδων Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπ/σης και νηπιαγωγείων καθώς και πολλοί εκπαιδευτικοί.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *