Η «παραμυθοχώρα» της αγάπης, της χαράς της ζεστασιάς , στους Μολάους

Η «παραμυθοχώρα» της αγάπης, της χαράς της ζεστασιάς , στους Μολάους

DSC_0011
Στην «παραμυθοχώρα» της αγάπης, της χαράς της ζεστασιάς, της αλληλεγγύης και του ονείρου ζουν μικροί και μεγάλοι στους Μολάους από την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου.
Στο προαύλιο της εκκλησίας της Γεννήσεως του Χριστού Μολάων με την πρωτοβουλία του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας και με τη συνεργασία πλήθους εθελοντών και όλων των συλλογικών φορέων της πόλης στήθηκε το Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα υποδέχεται τους επισκέπτες του μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.
Μία προσπάθεια που το αποτέλεσμά της αποδεικνύει ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».
Τα κλειδιά της «παραμυθοχώρας» παρέδωσαν τα ξωτικά του Αι –Βασίλη στο Δήμαρχο Μονεμβασίας Ηρακλή Τριχείλη και αυτός με τη σειρά του άνοιξε τις πύλες της στους εκατοντάδες επισκέπτες που ασφυκτικά είχαν κατακλύσει τον αύλειο χώρο της εκκλησίας των Μολάων, για να πάρουν μέρος σ΄ αυτή την ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή, πρωτόγνωρη για την πόλη των Μολάων και όχι μόνο!
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους Καλές Γιορτές με υγεία, ενώ η Πρόεδρος του Ν.Π. Παναγιώτα Αλειφέρη ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση αυτού του χριστουγεννιάτικου ονείρου.
Παρόντες επίσης ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασίας Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Μολάων Ευθύμιος Κοντοσταθάκος και ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Κολλιάκος
Τη βραδιά πλαισίωσε μουσικά η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Μολάων και η χορωδία του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Οι Μύλοι» ενώ η κυρία Καλλιόπη Καρυτσιώτη αφηγήθηκε ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι στους μικρούς επισκέπτες της παραμυθοχώρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *