«Η Στρίγγλα που έγινε αρνάκι σε Μολάους , Πλύτρα και Νιάτα

«Η Στρίγγλα που έγινε αρνάκι σε Μολάους , Πλύτρα  και Νιάτα

c495d4ef1ce9888b692b12483cd3d3a8_L
Το έργο του Σαίξπηρ «Η Στρίγγλα που έγινε αρνάκι» παρουσιάζει η ερασιτεχνική θεατρική σκηνή “Αιθεροβάμονες», υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Μαρίας Σιουρούνη.
…Η Κατερίνα, η «Στρίγγλα», ανυπότακτη και ανεξάρτητη, θα βρει, αναπάντεχα, τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του Πετρούκιο, ενός άντρα που θα βαλθεί να την ημερώσει… Μέσα από κωμικές σκηνές όλων των ηρώων το έργο αναδεικνύει, μέσα από την πάλη και την έλξη των δύο φύλων, τον παλμό της ίδιας της ζωής.
Η αυλαία των παραστάσεων ανοίγει την Τετάρτη 30 Ιουλίου, στους Μολάους, στις 9 το βράδυ, στο θεατράκι του Λυκείου, για να συνεχίσει την περιοδεία της στην Πλύτρα, την Κυριακή 3/8 (στο Ερειπωμένο Σπίτι, στις 9 το βράδυ , Νιάτα , Δευτέρα 18 Αυγούστου.
Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5 ευρώ για ενήλικες, 2 ευρώ για παιδιά από 12 έως 18, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά μέχρι 12 ετών.
Παίζουν (κατά σειρά εμφάνισης): Ματούλα Μαχαίρα, Αντώνης Σταθάκης, Νίκος Κατσιέρης, Ηλίας Κοτσώνης, Φανή Μπελεγρή, Αρετή Τσολομύτη, Γιάννης Μουτσατσός, Θανάσης Παυλάκης, Γρηγόρης Παντελής, Κώστας Δουμανάς, Όλγα Ντανάκα, Μαρία Μανιάτη, Βιβή Μαρτσούκου, Θεώνη Λεμπέση.
Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Κώστας Δουμάνης, τα κουστούμια είναι της Όλγας Ντανάκα και τα σκηνικά των Αφροδίτη Καπρίτσου, Όλγα Ντανάκα, Γιάννη Μουτσατσό και Θανάση Παυλάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *