Θα δοθεί παράταση στην πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ

Θα δοθεί παράταση στην πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ

Στη σημερινή συζήτηση του Νομοσχεδίου «Βοσκήσιμες Γαίες Ελλάδας και άλλες διατάξεις», ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης έθεσε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελο Αποστόλου, το ζήτημα της παράτασης της πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ των αγροτοκτηνοτρόφων.

Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής επεσήμανε ότι: «Οι Έλληνες αγροτοκτηνοτρόφοι αδυνατούν να ανταποκριθούν ως προς την πληρωμή των ασφαλιστικών τους εισφορών που λήγει στις 30/11/2015, από τη στιγμή που δεν έχουν πληρωθεί ακόμη ούτε τις επιδοτήσεις με υπαιτιότητα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων».

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έκανε δεκτό το αίτημα του Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλη Τζελέπη και δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί παράταση στους αγροτοκτηνοτρόφους για την αποπληρωμή των ασφαλιστικών τους εισφορών.

«Είχα μια συνεννόηση χθες με τον Πρόεδρο του ΟΓΑ, θα δοθεί σχετική παράταση και βεβαίως λαμβάνοντας υπόψη ότι τις προσεχείς άμεσα θα έλεγα ημέρες θα υπάρχει καταβολή των ενισχύσεων οπότε θα δοθεί η δυνατότητα για να τακτοποιηθούν αυτές οι οφειλές», δήλωσε ο Β. Αποστόλου.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για την πληρωμή από τους αγρότες των ασφαλιστικών εισφορών τους προς τον ΟΓΑ λήγει την 30η Νοεμβρίου.

πηγη…www.agrotypos.g

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *