θεατρική παράσταση στη Σπάρτη από το Θεατρικό Εργαστήρι του Γενικού Λυκείου Μολάων το έργο «DNA» του Βρετανού συγγραφέα Ντένις Κέλι

θεατρική παράσταση στη Σπάρτη  από το Θεατρικό Εργαστήρι του Γενικού Λυκείου Μολάων το έργο  «DNA» του Βρετανού συγγραφέα Ντένις Κέλι

DSC_0100
Το Σάββατο, 22 Νοεμβρίου και ώρα 7:00μ.μ., στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σπάρτης ( Κτήριο Δημόσιας Βιβλιοθήκης) παρουσιάζεται από το Θεατρικό Εργαστήρι του Γενικού Λυκείου Μολάων το έργο «DNA» του Βρετανού συγγραφέα Ντένις Κέλι. Πρόκειται για μια συναρπαστική ιστορία ωμής εφηβικής βίας, που πραγματεύεται χωρίς υπεκφυγές το δύσκολο πέρασμα των παιδιών στην ενήλικη ζωή και το πρόβλημα της υποταγής του νέου ανθρώπου στην εξουσία και την ψυχολογία της “ομάδας”.

Θεωρούμε ότι το όφελος των μαθητών θα είναι πολύ μεγάλο, με δεδομένο ότι το σύνολο των Φορέων Εκπαίδευσης δίνει πολύ μεγάλη σημασία σε δράσεις που θα συμβάλλουν στην Ενημέρωση, τον Προβληματισμό καθώς και την ανάγκη Αντίστασης των νέων σε θέματα Ενδοσχολικής Βίας και Εκφοβισμού».

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης και το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π) Λακωνίας.

Η είσοδος είναι Ελεύθερη για το κοινό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *