Καρράς προς Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Καρράς προς Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
Προς
Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
Τον κ. Υφυπουργό Αθλητισμού
κ. Πρόεδρε,
Η πρωτοφανής υγειονομική και οικονομική κρίση έχει επηρεάσει άμεσα τα σωματεία μας και προσπαθούμε με πολύ αγώνα, παρά τις δυσκολίες να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας και να στηρίξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Όμως, θα πρέπει να να εξαντλήσετε τις προσπάθειες σας για την συμμετοχή θεατών στα γήπεδα με ποσοστό 50% με τις οποίες αυστηρές οδηγίες του ΕΟΔΥ και την εφαρμογή του ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ, προκειμένου να προστατεύσουμε την υγεία όλων μας αλλά να υπάρξει και η βιωσιμότητα μας.
Ότι, αφορά τα έξοδα διεξαγωγής ενός αγώνα θα πρέπει να εξετάσετε την μείωση των εξοδολογίων διαιτησίας, παρατηρητών και προτείνουμε να είναι οι διαιτητές από όμορους νομούς και οι παρατηρητές διαιτησίας και αγώνα από την τοπική Ένωση.
Στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων σας, θετικό θα ήταν και η καταβολή ενός ποσού για τις μετακινήσεις μας ,όπως δίνετε και σε άλλα πανελλήνια πρωταθλήματα.
κ. Πρόεδρε,
Είμαστε βέβαιοι, ότι θα εξετάσει η Εκτελεστική Επιτροπή τα ανωτέρω και σε συνδιασμό με τις επιστολές και άλλων σωματείων της Γ’ εθνικής,θα υπάρχει θετική ανταπόκριση στα αιτήματα μας.
Με Εκτίμηση
Οι Πρόεδροι των σωματείων
ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ ΓΣ
ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ
ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΟΛΑΙΚΟΣ
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΙΚΟΣ
Στα ανωτέρω συμφωνεί και το σωματείο ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ που συμμετέχει στην Α’ εθνική γυναικών .
Ο Πρόεδρος
ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΆΤΙΟΣ
Για την Ε.Ε.ΕΠΣ Λακωνίας
Ο Πρόεδρος
Παν. Καρράς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *