Καταγγελία απο την Ένωση Νέων Αγροτών Λακωνίας για ΟΣΔΕ

Καταγγελία απο την Ένωση Νέων Αγροτών Λακωνίας για ΟΣΔΕ

000000

Οι Ενώσεις Νέων Αγροτών δημιουργήθηκαν για να μπορούν να διαφυλάττουν τα συμφέροντα και δικαιώματα των Νέων Αγροτών.

Όσων αφορά τα συμφέροντα μας με βασικό θέμα τη τιμολόγηση του Ο.Σ.Δ.Ε οι ευθύνες όπως διαμηνύει η GAIA πέφτουν στην πολιτεία διότι της συμφώνησαν από κοινού.

Βέβαια αν ξέραμε ότι οι τιμές θα ήταν αυτές θα είχαμε προσβάλει την όλη διαδικασία με ότι μέσο χρειαζόταν.

Όσων αφορά τα δικαιώματα όμως εδώ τα πράγματα αλλάζουν διότι

με το να υποχρεούσε να υπογράφεις να γίνεις μέλος μιας εταιρίας που ανέλαβε τη συμπλήρωση του Ο.Σ.Δ.Ε για το 2014 μας δημιουργούν  βάσιμες υποψίες ότι θέλουν να κάνουν ότι έκαναν τόσα χρόνια.

Τώρα όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όπως παλιά διότι σ΄αυτή την εταιρία συμμετέχει ένας όμιλος εξογεωργικός  και το παιχνίδι μεγαλώνει.

Η άπληστη εμπειρία της Π.Α.Σ.Ε.Γ.Ε.Σ σε συνδυασμό με τον όμιλο όπου κατάφερε να εξαγοράσει όλα τα κτήματα και όλη τη περιουσία του αγροτικού και όχι μόνο κόσμου ισούται  σίγουρα σε κόλπο με τεράστια οικονομικά και κοινωνικά αποτελέσματα.

ΔΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ.

Απευθυνόμαστε στη πολιτεία και απαιτούμε την άμεση κατάργηση με υπουργική απόφαση για τα δύο έγγραφα όπου υποχρεώνουν όλους τους αγρότες και ιδιαίτερα τους Νέους Αγρότες να συμμετέχουν σ΄αυτό το κατασκεύασμα τουςσας.

Εάν αυτό δεν συμβεί επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ή παράλογη πράξη μας.

Εμείς ποτέ δε κλείσαμε δρόμους ποτέ δε καταγγείλαμε ποτέ δεν δώσαμε γραμμή αλλά είμαστε τόσο κουρασμένοι από τη τόσο άδικη πολιτική στις πλάτες μας και από τη πολιτεία αλλά και από αυτά τα μορφώματα που θα βάλουμε τόσο βαθιά το μαχαίρι που θα πρέπει να αποφασίσει η  Ευρωπαική  Ένωση  για την τύχη του Ο.Σ.Δ.Ε  με ότι κι αν συμβεί.

Εμείς θα χάσουμε τα λιγότερα.

πρόεδρος ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

 Σταματάκος  Δημήτριος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *