ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ – ΜΟΛΑΙΚΟΣ 2-0

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΕΧΑΣΕ 2-0 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΗΤΤΑ

Από τις 27 Νοεμβρίου του 2010 είχε να ηττηθεί σε αγώνα πρωταθλήματος ο Μολαϊκός (9η Αγωνιστική της περιόδου 2010-2011 Αστέρας Βλαχιώτη – Μολαϊκός 2-1) και αυτό συνέβη στον αγώνα με το Λεωνίδα Σπάρτης που έγινε στα πλαίσια της 19ης Αγωνιστικής στο Ενωσιακό την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Μόνο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα η ομάδα του Μολαϊκού θύμισε αυτή των προηγούμενων αγώνων καθώς δημιούργησε ευκαιρίες και είχε τον έλεγχο του αγώνα και στα 45 λεπτά. Στο 8ο λεπτό ο Ηλίας Γκίζης βρέθηκε αμαρκάριστος απέναντι από τον τερματοφύλακα Μωυσιάδη αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλλα στα δίχτυα και λίγο αργότερα αμυντικός των γηπεδούχων έδιωξε πάνω απ’ τη γραμμή του τέρματος πλασέ του Κλέαρχου Τζώρτζη. Στο δεύτερο ημίχρονο, που συνήθως η ομάδα μας ανεβάζει την απόδοσή της, επήλθε αγωνιστική καθίζηση, πιθανώς και από την καταπόνηση λόγω του πλαστικού δαπέδου του γηπέδου, και οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ σε τρία λεπτά εκμμεταλευόμενοι ισάριθμα λάθη της άμυνας και του τερματοφύλακα του Μολαϊκού. Στο 68ο λεπτό με πλασέ του Διονύση Μανιάτη και στο 71ο λεπτό με κεφαλιά του 16χρονου Νικολάϊ Μουταφτσίσκι. Μετά το 2-0 οι παίκτες του Μολαϊκού δημιούργησαν ευκαιρίες με το Σπύρο Γεώργα, το Γιώργο Αναστασάκο, τον Κλέαρχο Τζώρτζη και το Σωτήρη Διαμαντάκη αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ για να διεκδικήσουν έστω και το βαθμό της ισοπαλίας.
ΜΟΛΑΙΚΟΣ: Μπουρσούκ, Ζώταλης, Αβδούλος, Βουλτσίδης, Κότσαλης (Σκουρτάϊ), Αναστασάκος, Γεώργας, Αδρακτάς (Μάρκος), Γκίζης, Τζώρτζης, Διαμαντάκης.

Επόμενο παιχνίδι με το Λεωνίδα Γλυκόβρυσης την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 15.00 στο γήπεδο Μολάων.
Πηγή κειμένου….http://www.molaikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *