Με Βόλεϊ, Μπάσκετ, Στίβο, αλλά και Ρυθμική ξεκινά ο ΑΠΟΕΛ

Με Βόλεϊ, Μπάσκετ, Στίβο, αλλά και Ρυθμική ξεκινά ο ΑΠΟΕΛ

Bitmap-in-Εγγραφές-φυλλάδιο
Με την πολυετή εμπειρία και τις σημαντικές διακρίσεις του, ο Α.Π.Ο.Ε.Λ. συνεχίζει κι εφέτος τη δυναμική του παρουσία στο χώρο του αθλητισμού.
Από την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές για την περίοδο 2015-2016, για παιδιά μεγαλύτερα από 5 ετών. Θα λειτουργήσουν τμήματα Μπάσκετ, Βόλεϊ, Στίβου, αλλά και Ρυθμικής γυμναστικής. Στόχος η σωματική, η πνευματική υγεία των αθλητών κι η καλλιέργεια ευγενούς άμιλλας. Γι” αυτά, θα φροντίσουν οι υπεύθυνοι προπονητές, Αθανασάκος Μάνος, Κιζιρίδου Κρυσταλία, Μπουτεράκος Θεόδωρος, Παπαδημητρίου Εύα, Σμυρναίος Χρήστος και Σταθάκης Θεόδωρος.
♦ Με σταθερή αξία και συνεχείς αγωνιστικές παρουσίες από το 1978, ο ΑΠΟΕΛ από την περασμένη περίοδο, εκεί που το μεγαλύτερο όνειρό του -το κλειστό γυμναστήριο Μολάων- έγινε πραγματικότητα, εμφανίζεται ακόμα πιο ισχυρός. Προπονήσεις θα πραγματοποιούνται επίσης, στα στάδια Μολάων, Βλαχιώτη και στο δημοτικό προπονητήριο στο πρώην κτήριο της ΣΥΚΙΚΗΣ στους Μολάους (Δείτε εδώ).
♦ Για εγγραφές κι οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στους αντίστοιχους έφορους των αθλητικών τμημάτων του ΑΠΟΕΛ:
ΒΟΛΕΪ: Χρήστος Σμυρναίος τηλ. 6944247866
ΣΤΙΒΟΥ: Βασίλης Φούσιας τηλ. 6944637496
ΡΥΘΜΙΚΗΣ: Απόστολος Μπέης τηλ. 6974421638
ΜΠΑΣΚΕΤ: Χαράλαμπος Αγιονικολαΐτης τηλ. 6974302823

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *