ΜΟΛΑΙΚΟΣ -ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ 2-0

ΜΟΛΑΙΚΟΣ -ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ 2-0

DSC00001
ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-0 ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ
Με το αγαπημένο του σκορ στα εντός έδρας παιχνίδια, 2-0, κέρδισε ο Μολαϊκός και τον Απόλλωνα Ξηροκαμπίου, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στο γήπεδο Μολάων και βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρώτης Κατηγορίας εκμεταλευόμμενος το αποτέλεσμα του αγώνα Ολυμπιακός Γυθείου – ΑΕ. Σπάρτης τον οποίο κέρδισαν οι γηπεδούχοι με 2-1. Με γκολ από τα αποδυτήρια προηγήθηκε ο Μολαϊκός αφού στο 3ο λεπτό της συνάντησης μετά από δυνατό πλάγιο άουτ του Τριαντάφυλλου Αβδούλου ο Σωτήρης Διαμαντάκης από το ύψος του πέναλτι κοντρόλαρε άψογα τη μπάλλα και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του εμβρόντητου τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Γιώργου Χατζηπετράκου. Χωρίς άγχος και με άμυνα για σεμινάριο η ομάδα του Μολαϊκού έπαιξε κατά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο χωρίς να απειληθεί ούτε μία φορά αλλά το πρώτο ημίχρονο έληξε 1-0 αφού οι ευκαιρίες δεν καρποφόρησαν.
Με πίεση ψηλά στην άμυνα του Ξηροκαμπίου και συνεχές τρέξιμο σε όλο το γήπεδο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο και το 2-0 δεν άργησε να έρθει. Στο 56ο λεπτό ο Γιώργος Βλάχος με μία από τις γνωστές εντυπωσιακές του ενέργειες από πλάγια δεξιά, μπήκε ξεπερνώντας έναν αμυντικό στη μεγάλη περιοχή, την κατάλληλη στιγμή με συρτή σέντρα βρήκε το Σωτήρη Διαμαντάκη κι αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το δεύτερο του γκολ στο παιχνίδι για να σφραγίσει τη νίκη και να δώσει 3 ακόμη βαθμούς στο Μολαϊκό.
Στα 30 λεπτά που ακολούθησαν οι φιλοξενούμενοι επισκέπτονταν μόνο με βαθιές μπαλλιές τα καρέ του Μολαϊκού για πετύχουν ένα γκολ και να διεκδικήσουν έστω την ισοπαλία αλλά ο Κώστας Φιφλής με χαρακτηριστική άνεση σε κάθε περίπτωση ήταν στη σωστή θέση πριν καν δημιουργηθεί επικίνδυνη για την εστία του φάση.
Για το Μολαϊκό τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Φιφλής, Νίκος Τραϊφόρος, Αβδούλος, Ζώταλης, Μπακάρας, Κελεμένι, Ρουμάνης, Γιάννης Τραϊφόρος, Αναστασάκος, Βλάχος, Διαμαντάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε και ο Χρήστος Χατζησιμιώτης.
www.molaikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *