ΜΟΛΑΙΚΟΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 2-1

ΜΟΛΑΙΚΟΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 2-1

DSC_0015
7η ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Σ’ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΤΣ

Αυτή η ομάδα τελικά δεν συμβιβάζεται με την ιδέα της ήττας ακόμα και όταν δεν παίζει όσο καλά μπορεί και βρίσκεται πίσω στο σκορ. Τρανή απόδειξη το παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη που έγινε στο γήπεδο Μολάων για την 8η αγωνιστική. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Μολαϊκού με απόδοση κατώτερη των προηγούμενων αγώνων στο σύνολό τους, χωρίς πολλές ευκαιρίες, με εξαίρεση μία άστοχη κεφαλιά του Αβδούλου και κάποια μακρυνά σουτ βρέθηκαν να χάνουν 0-1 στο 38ο λεπτό όταν μετά από χτύπημα φάουλ και διώξιμο της άμυνας ο Μάρτιν Σουκουλί με εντυπωσιακό γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλλα στη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Κώστα Φιφλή. Το γκολ έφερε αποδιοργάνωση στους παίκτες του Μολαϊκού και το ημίχρονο έληξε με 0-1 χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου πέρασαν στο ματς ο Χατζησιμώτης και ο Βουλτσίδης στη θέση του Νίκου Τραϊφόρου και του Γιώργου Κελεμένι, ο Σωτήρης Διαμαντάκης και ο Τάσος Ζώταλης πέρασαν στο κέντρο και ξεκίνησε από το πρώτο λεπτό η πολιορκία της περιοχής του Αστέρα για την ισοφάριση. Με συνεχές πρέσινγκ και πλαγιοκοπήσεις οι παίκτες του Μολαϊκού άρχισαν να πατούν στην περιοχή του τερματοφύλακα Συριανού και με το Χατζησιμιώτη, το Γιάννη Τραϊφόρο και τον Αναστασάκο δημιούργησαν τις πρώτες καλές ευκαιρίες.

zwtalhsΣτο 65′ ο Τάσος Ζώταλης εκμμεταλεύθηκε άψογα κάθετη πάσα του Αναστασάκου πλάσαρε εύστοχα και ισοφάρισε εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών στον αγωνιστικό χώρο και την κερκίδα. Ακολούθησαν ευκαιρίες από αυτές που στο ποδόσφαιρο λέμε ότι δεν χάνονται με τον Γιάννη Τραϊφόρο, τον Αναστασάκο και το Βλάχο αλλά στο 85′ λεπτό ήρθε η λύτρωση όταν ο Γιάννης Τραϊφόρος πήρε μια κάθετη πάσα στην περιοχή από το Χρήστο Χατζησιμιώτη, ελίχθηκε, σούταρε με το αριστερό και έστειλε τη μπάλλα στο βάθος της εστίας. Ακολούθησαν περίπου δέκα λεπτά, μαζί με τις καθυστερήσεις, σκληρού παιχνιδιού με δυνατά μαρκαρίσματα και κόντρες, ο χρόνος κύλησε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες και το παιχνίδι έληξε 2-1 βρίσκοντας τους παίκτες του Μολαϊκού κυριολεκτικά επάνω στα κάγκελα του γήπεδου να πανηγυρίζουν τη νίκη με ανατροπή δεχόμενοι τις επευφημίες των φιλάθλων της ομάδας.

Για το Μολαϊκό τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Φιφλής, Νίκος Τραϊφόρος (Βουλτσίδης), Αβδούλος, Ζώταλης, Μπακάρας, Κελεμένι (Χατζησιμιώτης), Ρουμάνης, Γιάννης Τραϊφόρος, Αναστασάκος, Βλάχος, Διαμαντάκης.

Επόμενο παιχνίδι, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στο Έλος με τον Ευρώτα Έλους στις 3.
ΠΗΓΗ..http://www.molaikos.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *