ΜΟΛΑΙΚΟΣ-Α.Ο ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ 3-0

ΑΥΞΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ

3-0 ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ο. ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ
Επηρεασμένοι από τις πολλές απουσίες βασικών παικτών και επαναπαυμένοι στο γρήγορο γκολ οι παίκτες μας στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Λογγάστρας παρ’ ότι δεν πραγματοποίησαν εμφάνιση ανάλογη με τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν και την τελευταί ομάδα που δεν είχαν κερδίσει έστω και μία φορά στο φετινό πρωτάθλημα τον Α.Ο. Λογγάστρας.
gizhs_hΜε φόρα μπήκαν στο παιχνίδι οι παίκτες του Μολαϊκού και αφού δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες στα τρία πρώτα λεπτά στο 6′ ο Αλέξης Αδρακτάς συνδυάστηκε υποδειγματικά με τον Ηλία Γκίζη και ο τελευταίος λίγο μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλλα να χτυπήσει στο εσωτερικό της οριζόντιας δοκού και να καταλήξει στα δίχτυα. Παρά το γκολ οι παίκτες του Μολαϊκού μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έχοντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα μόνο σε τρεις περιπτώσεις απείλησαν τον τερματοφύλακα του Α.Ο. Λογγάστρας με τον Βουλτσίδη και τον Κότσαλη μετά από χτυπήματα κόρνερ και με τον Τζώρτζη. Αντιθέτως η φιλιξενούμενη ομάδα δεν απίλησε ούτε μία φορά τον τερματοφύλακα του Μολαϊκού Βαλεντίνο Μπουρσούκ. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά από ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών από τους Γκίζη, Αδρακτά και κατά κύριο λόγο από τον Κλέαρχο Τζώρτζη (επανεμφανίστηκε μετά από τον τραυματισμό του μετά από σχεδόν 2 μήνες), στο 72 λεπτό ο Αδρακτάς με ατομική ενέργεια έφθασε πολύ κοντά στο γκολ. Ο τερματοφύλακας της Λογγάστρας Ζαντιώτης έδιωξε τη μπάλλα η οποία ξαναπήγε στον Αδρακτά κι αυτός την έδωσε αμέσως στον Γκίζη που προσπάθησε να ξεφύγει από τον Ζαχαράκη για να σουτάρει προς το τέρμα, ο αμυντικός της Λογγάστρας τον ανέτρεψε και ο διαιτητής Γουρδομιχάλης έδειξε πέναλτι και κίτρινη καρτα.

diama
Ο Σωτήρης Διαμαντάκης το εκτέλεσε εύστοχα στη δεξιά γωνία και πραγματοποίησε το 2-0. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα δημιουργήθηκαν και οι περισσότερες ευκαιρίες ξανά με τον Τζώρτζη που σήμερα ήταν πολύ άτυχος και είχε και δοκάρι στο 85ο λεπτό.
Το τρίτο γκολ που σημειώθηκε στο 81ο λεπτό ήταν και το ομορφότερο του αγώνα. Σε ένα διώξιμο αμυντικών η μπάλλα στρώθηκε στον Ιάκωβο Μάρκο στο ύψος της μεγάλης περιοχής κι αυτός πριν πέσει στο έδαφος με ένα σουτ – κεραυνό την έστειλε στο Γ της εστίας του Ζαντιώτη. Πλέον η διαφορά του Μολαϊκού στη βαθμολογία από τις ομάδες που ακολουθούν είναι στους11 βαθμούς και χρειάζονται 3 νίκες στα τρία δύο παιχνίδια για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής.
ΜΟΛΑΙΚΟΣ: Μπουρσούκ, Ζώταλης, Ρουμάνης, Βουλτσίδης, Κότσαλης, Αναστασάκος (Φάββας), Αδρακτάς (Σκουρτάϊ), Μάρκος, Γκίζης (Τραϊφόρος), Τζώρτζης, Διαμαντάκης.

Επόμενο παιχνίδι με το Λεωνίδα Σπάρτης το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 15.00 στο γήπεδο Σπάρτης.
Πηγή κειμένου…http://www.molaikos.gr

Βαθμολογία Α’ κατηγορίας

1. ΜΟΛΑΪΚΟΣ 48
2. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ 37
3 Α.Ο. ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ 36
4. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 36
5. Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ 36
6. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 31
7. ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ 24
8. ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 21
9. Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΝΑΣ 21
10. ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 20
11. Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΣΚΑΛΑΣ 16
12. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ 15
13. ΔΥΝΑΜΟ ΚΡΟΚΕΩΝ 13
14. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΡΟΝΤΑΜΑ 6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *