ΜΟΛΑΙΚΟΣ-ΕΝΘΙΚΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ 7-1 ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Ξέσπασαν στο παιχνίδι με τον Εθνικό Βατίκων οι παίκτες του Μολαϊκού που αγνοούσαν τη νίκη για δύο παιχνίδια και κέρδισαν με 7-1 διατηρώντας τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον δεύτερο της βαθμολογίας Λεωνίδα Γλυκόβρυσης. Ο πολύ δυνατός αέρας που φυσούσε κόντρα στο πρώτο ημίχρονο και η αστοχία δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να πετύχει πολλά γκολ και το πρώτο 45λεπτο έληξε 1-1. Στο 14ο λεπτό ο Παναγιώτης Κοντάκος με εναέριο σουτ άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια χάθηκαν πολλές ευκαιρίες αλλά το σκορ παρέμενε στο 1-0. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν με την ισοπαλία στα αποδυτήρια χωρίς ουσιαστικά να έχουν δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία. Στο 37ο λεπτό ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Παναρίτης κράτησε στα χέρια του τη μπάλλα περισσότερο χρόνο απ’ όσο προβλέπει ο κανονισμός, ο διαιτητής Χανδόλιας έδειξε έμμεσο φάουλλίγο έξω από τη μικρή περιοχη και ο Γιάννης Λιβανός μετά από πάσα, με δυνατό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλλα να χτυπήσει στη ρίζα της κάθετης δοκού και να καταλήξει στα δίχτυα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καταιγισμό ευκαιριών και το 2-1 άργησε μόλις έξι λεπτά. Μετά από ατομική ενέργεια του Σπύρου Γεώργα από αριστερά και πράλληλη σέντρα ο Σωτήρης Διαμαντάκης με δυνατό σουτ πραγματοποίησε το 2-1 και στη συνέχεια τα απάντα ήταν απλά. Χωρίς άγχος και αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο σχεδόν κάθε πέντε λεπτά οι παίκτες του Μολαϊκού πετύχαιναν και ένα γκολ αποζημιώνοντας όσους αψήφησαν το κρύο και το δυνατό αέρα και πήγαν στο γήπεδο να δουν τον αγώνα. Στο 57′ μετά από συρτή εκτέλεση κόρνερ ο Σωτήρης Διαμαντάκης με δυνατό σουτ πέτυχε το 3-1 και το δεύτερο δικό του γκολ. Στο 64′ ο Παναγιώτης Κοντάκος πέτυχε κι αυτός δεύτερο προσωπικό γκολ κάνοντας το 4-1 και στο 70′ ο Σπύρος Γεώργας πέτυχε το πιο εντυπωσιακό γκολ της συνάντησης (πρώτο του με τη φανέλλα του Μολαϊκού) με εναέριο γυριστό σουτ.
gewrgas_spalexΣτο 80ο λεπτό ήταν η σειρά του Αλέξη Αδρακτά να χριστεί σκόρερ με κοντινό σουτ και το τελικό 7-1 γράφτηκε στο 87ο λεπτό με το τρίτο γκολ του Σωτήρη Διαμαντάκη που έσπρωξε από κοντά τη μπάλλα στα δίχτυα μετά από παράλληλη συρτή σέντρα του Αδρακτά.
ΜΟΛΑΙΚΟΣ: Παναρίτης, Ζώταλης, Γεώργας (Κουλούρης), Βουλτσίδης, Κότσαλης, Αναστασάκος, Κοντάκος (Αδρακτάς), Μάρκος, Γκίζης ,Τζώρτζης (Τραϊφόρος), Διαμαντάκης.

Επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 16.00 στο γήπεδο Βλαχιώτη.
Πηγη κειμένου…http://www.molaikos.gr/

Βαθμολογία Α’ κατηγορίας

1. ΜΟΛΑΪΚΟΣ 51
2. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ 46
3 Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ 43
4. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 40
5. Α.Ο. ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ 40
6. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 40
7. ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ 30
8. ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 30
9. Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΝΑΣ 24
10. ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 21
11. Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΣΚΑΛΑΣ 17
12. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ 16
13. ΔΥΝΑΜΟ ΚΡΟΚΕΩΝ 14
14. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΡΟΝΤΑΜΑ 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *