ΜΟΛΑΙΚΟΣ -ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ 2-0

ΜΟΛΑΙΚΟΣ -ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ 2-0

DSC00035
Μία ακόμη νίκη πέτυχε η ομάδα του Μολαϊκού απέναντι στο Λεωνίδα Γλυκόβρυσης την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, την 4η στο πρωτάθλημα και 7η συνολικά στα φετινά επίσημα παιχνίδια. Ο Μολαϊκός παραμένει η μοναδική ομάδα στην Πρώτη Κατηγορία Λακωνίας χωρίς βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα έχοντας και την καλύτερη άμυνα με παθητικό μόλις 3 γκολ.
Στο παιχνίδι με το Λεωνίδα Γλυκόβρυσης η ομάδα μας πέτυχε το πιο γρήγορο φετινό της γκολ στο 9ο λεπτό με κεφαλιά του Γιώργου Αναστασάκου μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Δημήτρη Ρουμάνη. Στη συνέχεια του αγώνα προσπάθησε χωρίς να δέχεται ιδιαίτερη πίεση από τον αντίπαλο να παίξει καλό ποδόσφαιρο, κάτι που κατάφερε κατά διαστήματα, αλλά και να δημιουργήσει ευκαιρίες για το 2-0. Λίγες οι ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, σχεδόν ανύπαρκτες για τους φιλοξενούμενους ο χρόνος κύλησε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 για το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη ίδιο το μοτίβο, ο Μολαίκός στην επίθεση, ο Λεωνίδας Γλυκόβρυσης αμυνόταν αποτελεσματικά ώσπου στο 63ο λεπτό ο Γιώργος Κελεμένι με έναν εντυπωσιακό ελιγμό ξεπέρασε δύο αντιπάλους, σούταρε λίγα μέτρα έξω από την περιοχή στη γωνία του τερματοφύλακα Θανάση Μπέμπη και έστειλε στην εσωτερική πλευρά της κάθετης δοκού και στα δίχτυα τη μπάλλα για το τελικό 2-0. Στα υπόλοιπα 25 λεπτά της συνάντησης έγινε παιχνίδι κέντρου, με δυνατές μονομαχίες που ως αποτέλεσμα είχαν την αποβολή του Γιώργου Αναστασάκου του Μολαϊκού για επικίνδυνο παίξιμο αλλά και του τερματοφύλακα Νίκου Κώνστα επίσης του Μολαϊκόυ που καθόταν στον πάγκο της ομάδας του για έντονη διαμαρτυρία στο διαιτητή.
Για το Μολαϊκό τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Φιφλής, Νίκος Τραϊφόρος, Χατζησιμιώτης, Ζώταλης, Βουλτσίδης, Αναστασάκος, Κελεμένι, Ρουμάνης, Γιάννης Τραϊφόρος, Βλάχος, Διαμαντάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παναγιώτης Μπακάρας, Τίμος Ξενοφωντίδης, Τριαντάφυλλος Αβδούλος.
www.molaikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *