Ξέφυγε περισσότερο ο Μολαϊκός στο +9 1-0 την Α.Ε. Σπάρτης.



Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν τελικά η αναμέτρηση ανάμεσα στο Μολαϊκό και στην ΑΕ Σπάρτης στο Εθνικό Στάδιο Μολάων, όπου ο Μολαϊκός επικράτησε πιο εύκολα από ότι φανερώνει το τελικό 1-0, πλησιάζοντας ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου, σε συνδυασμό με την ήττα του Α.Ο. Λογγάστρας με 2-0 στο Ξηροκάμπι. Έτσι έφτασε στους 42 βαθμούς, 9 περισσότερους από τον Α.Ο. Λογγάστρας (33) και 10 από την Α.Ε. Σπαρτης (32).

Όσον αφορά την αναμέτρηση, η ΑΕ Σπάρτης εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων σε ένα παιχνίδι που όλοι περίμεναν ότι θα τα δώσει ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη διατηρούσε σε τροχιά τίτλου. Το μόνο όμως που κατάφερε ήταν να έχει μια ελαφριά υπεροχή στο χώρο του κέντρου στα πρώτα 5 λεπτά της αναμέτρησης, με τη βοήθεια του ανέμου που έσπρωχνε τη μπάλα προς την άμυνα του Μολαϊκού. Στη συνέχεια όμως οι παίχτες του Μολαϊκού ανέβασαν την απόδοσή τους και με πολύ καλές τοποθετήσεις κέρδιζαν όλες τις μονομαχίες από τους αντιπάλους τους. Όσο πέρναγε η ώρα στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε μόνο ο Μολαϊκός που με πολύ καλές εναλλαγές της μπάλας έφταναν στην περιοχή του αντιπάλου τους, δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ. Ένα γκολ που δεν ήρθε ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο παρά την ολική επικράτηση του Μολαϊκου. (Είχε δοκάρι από εκτέλεση φάουλ, ενώ ζήτησαν και πέναλτι σε ανατροπή εντός της περιοχής).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μολαϊκός μπήκε δυνατά από την αρχή και έψαξε το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα για τη νίκη. Με συνεχη πίεση ψηλά, κέρδιζε τη μπάλα από τους ασταθείς παίχτες της Σπάρτης και έβγαζε ευκαιρίες για το γκολ. Οι προσπάθειες τελικά απέδωσαν καρπούς στο 52ο λεπτό όταν ο Διαμαντάκης Σωτήρος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Σπάρτης και πλάσαρε στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0, ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίχτες και φιλάθλους.

Μετά το 1-0, ο Μολαϊκός πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, όμως στάθηκε άτυχος γιατί παρά τις ευκαιρίες η μπάλα δεν κατέληξε ξανά στα δίχτυα. Στη συνέχεια η ΑΕ Σπάρτης προσπάθησε να ανέβει και να δημιουργήσει, κάτι όμως που αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολο. Ο Μολαϊκός έκλεινε πολύ καλά τους χώρους και στην ουσία δεν απειλήθηκε από την ΑΕ Σπάρτης, ενώ παρέμενε ιδιαίτερα απειλητικός από τη μέση και μπροστά με ξαφνικές αντεπιθέσεις.

Το τελικό σφύριγμα της νίκης βρήκε παίχτες και φίλαθλους απόλυτα ικανοποιημένους από την εξαιρετική εικόνα που παρουσίασε ο Μολαϊκός αλλά και με κάποια παράπονα για τη διαιτησία (αρνήθηκε 2 περιπτώσεις πέναλτι και υποδείξεις σε θέση οφ-σάιντ).

Πηγη…http://www.news.935radio.gr



Βαθμολογία Α’ κατηγορίας

1. ΜΟΛΑΪΚΟΣ 42

2. Α.Ο. ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ 33

3 ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ 33

4. Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ 32

5. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 30

6. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 28

7. ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ 23

8. ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 20

9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 18

10. Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΝΑΣ 17

11. Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΣΚΑΛΑΣ 16

12. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ 12

13. ΔΥΝΑΜΟ ΚΡΟΚΕΩΝ 10

14. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΡΟΝΤΑΜΑ 6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *