Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Δημοτική Ενότητα Βοιών

Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Δημοτική Ενότητα Βοιών
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2013
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΙΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
Το Νομικό Πρόσωπο  Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασιάς σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει στη δημοτική Ενότητα Βοιών  σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους και τη Δημοτική Φιλαρμονική Βοιών.

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013                              ΩΡΑ 12:00 π.μ.
Ελάτε να τσικνίσουμε και να αναβιώσουμε παλιά αποκριάτικα έθιμα (ρεφενέ). Οι σύλλογοι της περιοχής μας θα τσικνίσουν για όλους μας, δίνοντας μια ευχάριστη νότα συνεργασίας. Κρασί, ζωντανή μουσική, κέφι και χορός … Ραντεβού στο ποτάμι !!! Φέρτε κι εσείς το μεζέ σας κι ελάτε να αποδείξουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε!. Η Φιλαρμονική μας θα γεμίσει μουσικές τη πόλη κάνοντας την έναρξη των εκδηλώσεων.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα μας βρείτε σε κιόσκια της παραλίας.

ΣΑΒΒΑΤ0 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013                                           ΩΡΑ  10:30 π.μ.
Κυνήγι θησαυρού με πρωταγωνιστές και νικητές τα παιδιά! Λύστε τους γρίφους και φτάστε στο θησαυρό! Εκκίνηση πλατεία Νεάπολης.

                                                                                                                  ΩΡΑ  16:00 μ.μ.

Η Φιλαρμονική μας θα ταξιδέψει στις άλλες δημοτικές ενότητες καλώντας μικρούς και μεγάλους να μας επισκεφτούν το τριήμερο της Αποκριάς.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013                                           ΩΡΑ  11:00 π.μ.
Πάρτι μασκέ για τους μικρούς μας φίλους από το Σύλλογο Γονέων του 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης.  Ντυθείτε πρωτότυπα κι ελάτε να χορέψουμε σε ρυθμούς Καρναβαλιού με πολλές εκπλήξεις. Τρελό ξεφάντωμα με τα παιχνίδια του Παλιού Λούνα Παρκ. Σημείο συνάντησης Γυμνάσιο Νεάπολης και πέρασμα μέσα από την πόλη βάζοντας χρώμα καρναβαλιού και κεφιού.
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013                                          ΩΡΑ 17:00 μ.μ.
Παραδοσιακός  γάμος με ρυθμούς τσιγγάνικους φέτος! Η μουσική της Φιλαρμονικής θα μας συνοδέψει και πάλι στα σοκάκια της πόλης μας. Ελάτε κι εσείς στη χαρά των νεόνυμφων μας και ανοίξτε τα πορτοπαράθυρα  σας να γεμίσει το σπίτι σας χαρά.
Σημείο εκκίνησης το Δέλτα της Νεάπολης και κατάληξη της πομπής των νεόνυμφων στη πλατεία όπου θα γίνει και γλέντι!!!
ΚΥΡΙΑΚΗ  17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013                                           ΩΡΑ 15:30 μ.μ.
Παρέλαση Καρναβαλιού στη παραλία της πόλης μας με τις  συμμετοχές των Δημοτικών φιλαρμονικών Βοιών και Μολάων, των σχολείων, των συλλόγων και ιδιωτών της περιοχής μας.
ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013                           ΩΡΑ  11:30 π.μ.
Κούλουμα στο Λιμανάκι! Φέτος γιορτάζουμε την Καθαρή Δευτέρα στο Λιμανάκι και στην Πούντα  με φασολάδα, λαγάνες, κρασί, μουσική και πολύ κέφι!!! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *