Οι Λάκωνες αγρότες στην Αθήνα στις 18 Νοέμβρη

Οι Λάκωνες αγρότες  στην Αθήνα στις 18 Νοέμβρη

Μετά τις προειδοποιητικές Πανελλαδικές κινητοποιήσεις της προηγούμενης εβδομάδας και αφού ακούσαμε τον κο Αποστόλου να προσπαθεί να παρουσιάσει στατιστικά στοιχεία με μονομερή ερμηνεία και βλέποντας την ενορχηστρωμένη επίθεση των τελευταίων ημερών μέσω των ΜΜΕ , εναντίον των αγροτών αναρωτιόμαστε αν οι άνθρωποι που κρίνουν το μέλλον της γεωργίας στην Ελλάδα έχουν σχέση με την πραγματικότητα .Με τεχνάσματα αντί επιχειρημάτων, με στατιστικά τρύκ και μέσους φορολογικούς όρους, αδιαφορώντας για την φτώχια και την εξαθλίωση που βρίσκεται μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού και ιδιαίτερα ο αγροτικός κόσμος, προσπαθούν ενεργοποιώντας τον κοινωνικό αυτοματισμό να στρέψουν την κοινή γνώμη ενάντια στους μαχόμενους αγρότες.
Αντί μέσα απο τα στατιστικά στοιχεία να δουν την κάκιστη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Ελληνική Γεωργία, αντί να αντλήσουν συμπεράσματα απο τά 6.5 δις εισαγωγές αγροτικών προϊόντων, σε μια χώρα καθαρά γεωργική , αντί να επεξεργαστούν λύσεις για το πως θα γίνουμε αυτάρκεις και ανταγωνιστικοί μειώνοντας αντίστοιχα το κόστος παραγωγής , στην παγκόσμια αγορά, σπιλώνουν την μόνη παραγωγική τάξη της χώρας.
Λυπούμαστε ειλικρινά και δυναμώνουμε τους Αγώνες μας !!! Απο την πλευράς μας ενημερώνουμε συνεχώς τους αρμοδίους , τους συναδέλφους αγρότες αλλά και τον απλό κόσμο για τα αιτήματά μας τα οποία συνοψίζονται σε μια φράση ᾽᾽ΔΙΚΑΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ’’. Αναρωτηθείτε αν δεν υπήρχαν αγρότες ,αν δεν παρήγαγε τίποτα η Ελλάδα και ήταν όλα εισαγόμενα τι θα σήμαινε αυτό για την οικονομία μας την υγεία μας και τον κοινωνικό ιστό. Θέλουμε ακόμη περισσότερη ανεργία; περισσότερη φτωχοποίηση; Αν όχι συνταχθείτε με το μέρος μας ,ενημερωθείτε και καταλάβετε ότι σαν παραγωγική τάξη δεν ζητάμε να μην φορολογούμαστε . Πλέον η μοναδική διέξοδος μας είναι ακόμη πιό δυναμικές κινητοποιήσεις.

ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ
Σε συνεργασία με τους συλλόγους στην Κρήτη , στην Στερεά Ελλάδα την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία την νησιωτική Ελλάδα ως ημέρα του μεγάλου συλλαλητηρίου , στην Αθήνα, την 18 Νοέμβρη. Καλούμε ολα τα μέλη μας και όλους τους αγρότες που θέλουν ν᾽ αγωνιστούν στο πλευρό μας να συμμετέχουν ενεργά ώστε να μην περάσουν τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης που μας ισοπεδώνουν.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Τηλ. 6944415996
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Τηλ. 6942605578
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Τηλ .6948245315 / 6977417172
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Τηλ .6909397079
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Τηλ: 6977598743 / 6932338501:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *