Ο Ιωάννης Κολλιάκος νέος προπονητής στον Αστέρα Βλαχιώτη

Ο Ιωάννης Κολλιάκος νέος προπονητής στον Αστέρα Βλαχιώτη

P

Το Δ.Σ. του συλλόγου ύστερα από χτεσινή συνεδρίασή του ανακοινώνει την απόφασή του να προχωρήσει στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην ανδρική ομάδα και ως εκ τούτου προπονητής από σήμερα αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Κολλιάκος.
Η απόφαση για αυτή την αλλαγή ελήφθη με στόχο την αλλαγή ψυχολογίας της ομάδας λόγω της μικρής βαθμολογικής συγκομιδής, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και των κρίσιμων προσεχών αγώνων.
Κρίναμε ότι απαιτείται κάτι δραστικό προκειμένου να αλλάξει ρότα η ομάδα και αναγκαζόμαστε να ακολουθήσουμε τον ‘’παγκόσμιο’’ κανόνα που επιβάλλει την αλλαγή προπονητή μιας και είναι πολύ δυσκολότερο να αλλάξει οτιδήποτε άλλο στην παρούσα χρονική στιγμή …
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον προπονητή Νίκο Χελιώτη για την απαράμιλλη εργατικότητά του, την αφοσίωσή του και την αγάπη του προς το σύλλογο και η χτεσινή μας απόφαση δεν περιέχει ούτε ίχνος μομφής για την εργασία του σε αυτόν.
Αντίθετα, για εμάς παραμένει ενεργό μέλος του συλλόγου μας και ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας στο κομμάτι της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας για το οποίο υπήρξε ο βασικός παράγοντας για την ίδρυσή του και τη λειτουργία του και θα στηριχθεί με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου κι εμείς ως Δ.Σ. να αφήσουμε μια παρακαταθήκη για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην πόλη μας.
Ε.κ Δ.Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *