Ο Σταύρος Ξαρχάκος στη Μονεμβασία

Ο Σταύρος Ξαρχάκος στη Μονεμβασία

13901478_1079619562113666_4494653126367108888_n-1

Μουσική και τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο
Τραγουδούν: Ηρώ Σαϊα , Θοδωρἠς Βουτσικάκης, Πάνος Μπούσαλης
«Το διαβατήριό μου στην κινηματογραφική μουσική, ήταν ο Μάνος Χατζιδάκις. Το 1962 του πρότειναν να γράψει τη μουσική για την ταινία του Ντίνου Δημόπουλου “Το ταξίδι”, ο Μάνος αρνήθηκε αλλά αντιπρότεινε στον Φίνο εμένα ως νεαρό ταλαντούχο συνθέτη. Αυτό ήταν. Την επόμενη χρονιά έκανα τη μουσική για τη “Λόλα” και έπειτα ακολούθησαν “Τα κόκκινα φανάρια” του Βασίλη Γεωργιάδη», έχει δηλώσει ο Σταύρος Ξαρχάκος.
Στην αρχή της σταδιοδρομίας του γράφει μουσική κυρίως για το θέατρο και τον κινηματογράφο και έτσι καθιερώνεται αρχικά ως συνθέτης κινηματογραφικής και θεατρικής μουσικής.
Αυτό το καλοκαίρι του 2016 ,ο Σταύρος Ξαρχάκος επιλέγει να επικοινωνήσει με το κοινό μέσω των τραγουδιών που έχει γράψει για το θέατρο και τον κινηματογράφο : Βαρκαρόλα , Τα δάκρυά μου είναι καυτά , Χάθηκε το φεγγάρι , Υπομονή , Φτωχολογιά , Όνειρο Δεμένο , Άπονη ζωή , Το παράπονο , Δεν έχει αρχή , Μάτια Βουρκωμένα , Η νύχτα , Τα τρένα που φύγαν , Του λιμανιού το καλντερίμι , Κόκκινα τριαντάφυλλα για μένα , Καίγομαι , Μάνα μου Ελλάς , Μπουρνοβαλιά , Το δίχτυ, είναι μερικά μόνο απ’τα σπουδαία τραγούδια που με αφετηρία το θέατρο και τον κινηματογράφο έγραψαν την δική τους ιστορία και τραγουδιούνται παντού αδιάλειπτα μέχρι και σήμερα.
Ερμηνευτές των συναυλιών αυτών τρεις ξεχωριστοί τραγουδιστές με ιδιαίτερες ερμηνευτικές δυνατότητες : η Ηρώ Σαϊα , ο Θοδωρής Βουτσικάκης και ο Πάνος Μπούσαλης .
Διοργάνωση ένωση γυναικών οι <<ΜΟΝΕΜΒΣΙΩΤΙΣΣΕΣ >> στο ξενοδοχείου << LAZARETO >> τιμή εισιτηριου
13 ευρώ για άνεργους και φοιτητές και 15 ευρώ για τους υπόλοιπους

Εισιτήρια μπορούν να προμηθευτούν από το Γερμανό Σπάρτης ,Μολαων  και Νεαπόλεως το κατάστημα ΟΠΑΠ  του κ Κουλούρι στη Μονεμβασία , και το ΑΡΤ καφέ στη Σκάλα 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *