Ο SPARTA ORANGE στο συνέδριο ”Η ΚΑΠ ενάντια στην Κρίση” στο Βλαχιώτη

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Εσπεριδοειδών Αγ. Γεωργίου “SPARTA ORANGE” συμμετείχε με επιτυχία στο συνέδριο « Η ΚΑΠ ενάντια στην Κρίση» που πραγματοποιήθηκε από 1 έως 6 Μαρτίου 2013 στο κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.
Το περίπτερο του Συνεταιρισμού εντυπωσίασε με το καλαίσθητο στήσιμο του καθώς και με την ποικιλία χειροποίητων τοπικών εδεσμάτων με βάση το πορτοκάλι που προσέφερε στους επισκέπτες της έκθεσης και αυτό διαφάνηκε από την έντονη παρουσία του κόσμου και το ενδιαφέρον του σε αυτό.
O ΑΣΕ SPARTA ORANGE ευχαριστεί στο σημείο αυτό, ιδιαίτερα την κα Βασιλακάκου Ιωάννα για την πολύτιμη βοήθεια της και τις εκλεκτές δημιουργίες της, καθώς και τις κ. Βλαχάκου Γεωργία και Τόνια Μαλαβάζου. Ο πρόεδρος του ΑΣΕ SPARTA ORANGE ξεχώρισε για την δυναμική του παρουσία και τις παρεμβάσεις του και επαινέθηκε για την δράση του, ιδίως από τις ξένες αντιπροσωπείες καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.
Το συνέδριο της ΚΑΠ ολοκληρώθηκε με την προεδρία του SPARTA ORANGE όπου ο πρόεδρος κος Μπλέτας Πέτρος ανέπτυξε το σημαντικότερο θέμα όλων των ημερών για τις ορθές πρακτικές και τον ρόλο των συνεταιρισμών στην Κοινή Αγροτική Πολιτική. Ειδικότερα ανέπτυξε τα θέματα κανονισμών αγροτικών επιδοτήσεων και δικαιωμάτων, καθώς και της διαχείρισης κοινοτικών κονδυλίων για την προώθηση των εξαγωγών, μεταποίησης και συσκευασίας.
 Ωστόσο ο SPARTA ORANGE θα ήθελε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του προς τους διοργανωτές και τον Δήμο Ευρώτα για την άδικη και άνιση μεταχείριση του Συνεταιρισμού καθώς η προγραμματισμένη συνεδρία της προεδρίας και κύριας εισήγησης του προέδρου κου Μπλέτα κινδύνεψε να μην πραγματοποιηθεί, λόγω της άκαιρης, άτακτης και αδικαιολόγητης λήξης των εκδηλώσεων και της εκθέσεως των περιπτέρων.
Παρά ταύτα και μολονότι ο SPARTA ORANGE αντιμετώπισε όλες τις παραπάνω αντιξοότητες, ολοκλήρωσε με πλήρη επιτυχία τη συμμετοχή του και άφησε έντονο το στίγμα του στο σημαντικό αυτό γεγονός της περιοχής μας.
Το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *