Παιδικό: Λάκωνας ΑΓΟΝΓ vs A.Π.Ο.Ε.Λ Μολάων 53-48 -τα εφηβικά πρωταθλήματα γίνονται για να μάθουν τα παιδιά να παίζουν μπάσκετ….

Παιδικό: Λάκωνας ΑΓΟΝΓ vs A.Π.Ο.Ε.Λ Μολάων 53-48 -τα  εφηβικά πρωταθλήματα γίνονται για να μάθουν τα παιδιά να παίζουν μπάσκετ….

Η γηπεδούχος ομάδα του Λάκωνας ΑΓΟΝΓ υποδέχτηκε την ομάδα του ΑΠΟΕΛ σε ένα πραγματικό ντέρμπι όπου νικήτρια αναδέχθηκε η ομάδα του Λάκωνας ΑΓΟΝΓ. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε δυνατά και επέβαλε τον ρυθμό της ενώ η γηπεδούχος ομάδα προσπαθούσε να βρει λύσεις στην επίθεση. Στο δεύτερο μέρος όμως τα πράγματα άλλαξαν, η ομάδα του Γυθείου μπήκε δυνατά ενώ η φιλοξενούμενοι επαναπαυτήκαν από το πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα ο Λάκωνας να κάνει ένα σερί 19-05 στην τρίτη περίοδο και να ξεφεύγει στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή όμως δεν τα κατάφεραν και τελικά ηττήθηκαν.
Σε κάποιες έδρες πρέπει να καταλάβουν οι υπεύθυνοι των ομάδων μέχρι και τους φιλάθλους τους ότι τα παιδικό – εφηβικά πρωταθλήματα γίνονται για να μάθουν τα παιδιά να παίζουν μπάσκετ και να αγαπήσουν αυτό που τους ευχαριστεί και όχι στο βωμό του αποτελέσματος να τα βρίζουν και να τα χτυπάμε οι αντίπαλοι και να μην προστατεύονται από κανέναν. Αυτές οι συμπεριφορές αντιπροσωπεύουν αλλά αθλήματα και όχι το μπάσκετ και το μόνο που καταφέρνουν είναι να διώχνουν τα παιδιά από το άθλημα.
Δεκάλεπτα: 10-12, 10-14, 19-05, 14-17
Λάκωνας ΑΓΟΝΓ (Πρόκος): Καραβασίλης Β.2, Καραβασίλης Σ.14, Καραβασίλης Χ. 20, Οικονοβάκης Π.12, Πλαγιαννάκος Π.2, Πρόκος Π., Αδάμης Π., Ξανθάκος Ε.,Αδάμης Π.3, Μπουτεράκος Γ., Νικολακάκος Σ.

Α.Π.Ο.Ε.Λ. Μολάων (Αποστολάκης): Σταματάκος Β. 11,Κατσιέρης Θ. 18,Μπατσάκης Σ. 8,Βυρόπουλος Π. 7,Φαφλιάς Δ, Γκοβάτσος Π. 4, Σταματάκος Γ., Σταθάκης Π., Πουλάκης Χ., Τσαρούχας Η., Κατσινόπουλος Θ., Ανδρικόπουλος Γ.
πηγή…http://apoelclub.wordpress.com/2013/10/14/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B3-vs-a-%CF%80-%CE%BF-%CE%B5-%CE%BB-%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%89%CE%BD-53-48/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *