ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΣΤΟ 28 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΣΤΟ 28 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Με επιτυχία έκλεισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου για τον Α.Π.Ο.Ε.Λ.. Ένα μετάλλιο και σημαντικές επιδόσεις για τους δυο μικρούς του συλλόγου, Ανδρέα Μπουτεράκο και Γιώργο Θάνο.
Αναλυτικά: Ο Α.Π.Ο.Ε.Λ. με τρεις μόνο αθλητές κατέλαβε την 13η θέση στους 47 συλλόγους όπου είχαν δικαίωμα συμμετοχής.
Ο Κων/νος Βασιλάκης με χρόνο 3’.54”.77 εκατοστά κατέκτησε την Τρίτη θέση στα 1500Μέτρα.
Ανοδική πορεία του Βασιλάκη από πέρυσι. Με την πρώτη φετινή κούρσα δείχνει πως είναι ήδη σε καλή κατάσταση ώστε να βελτιώσει τον περσινό του χρόνο (3’.54”.47εκατοστά) στον ανοιχτό στίβο.
Ο προπονητής του Πλατής Δημήτρης δήλωσε πως φέτος περιμένει υψηλές επιδόσεις.
Την κατάκτηση του ενός από τα τρία μετάλλια στα αγωνίσματα των 800Μέτρων και των 1500Μέτρων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου, θα του δώσουν μια θέση στην Εθνική ομάδα. Είναι ο υψηλός στόχος του Κώστα για φέτος.
Οι δυο μικροί Ανδρέας Μπουτεράκος (60Μέτρα) και Γιώργος Θάνος (200Μέτρα και 400μέτρα) όπου αγωνίστηκαν με συνομήλικους αλλά και μεγαλύτερους από την κατηγορία τους έδειξαν πως από τον πρώτο κιόλας επίσημο αγώνα βρίσκονται σε πολλή καλή κατάσταση.
Αναλυτικά:
Ο Ανδρέας Μπουτεράκος σταθερός στην επίδοση του στα 60Μέτρα 7”.32εκατοστά. Δυνατός και σίγουρος κυνηγάει την διάκριση για ακόμα καλλίτερες επιδόσεις, θέλει να κρατηθεί στην κορυφή στο αγώνισμα των ταχυτήτων. Πρωταθλητής Νοτίου Ομίλου το 2013 στα 80Μέτρα στην κατηγορία των Παμπαίδων και με τον καλλίτερο χρόνο πανελλαδικά 9”.05εκατοστά. Δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει την πρωτιά και στην κατηγορία των Παίδων.
Ο Γιώργος Θάνος ο έφηβος της παρέας με δυο ατομικά ρεκόρ στα 200Μέτρα και 400Μέτρα μας έδειξε πως για το 2014 θα είναι πολλή δυνατός για τους αντιπάλους του.
Στα 200Μέτρα ο Γιώργος έτρεξε σε 23”.99εκατοστά βελτιώνοντας το περσινό χρόνο που ήταν 24”.66εκατοστά.
Ατομικό ρεκόρ και στα 400Μέτρα με 52”.78εκατοστά από 54”.92εκατοστά το 2013.
Άτυχη στάθηκε η Αρρώνη Παρασκευή στα 60μέτρα όπου τελικά δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω ίωσης που την ταλαιπωρούσε. Μετά από συζήτηση με τον προπονητή της Θοδωρή Μπουτεράκο αποφάσισαν πως αυτό ήταν το καλλίτερο για την αθλήτρια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Π.Π. ΚΛΕΙΣΤΟΥ 2014 2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *