ΠΑΝΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ

Την Κυριακή 22-1-2012 και στο Κλειστό Στάδιο Βλαχιώτη του Δήμο Ευρώτα διεξείχθει το Πανπελοποννησιακό Πρωτάθλημα του Παγκρατίου Αθλήματος έτους 2012 με τη συμμετοχή 250 αθλητών περίπου .
Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπίωτης (ο οποίος έκανε και την έναρξη αυτού ) , ο Γεγ, Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος Κανελλόπουλος Παναγιώτης , ο Αντιδήμαρχος του ιδίου Δήμου Πλατανίτης Ιωάννης ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς Κολλιακός Ιωάννη, η Πρόεδρος του Ν. Π. Κοινωνικής Πολιτικής αλληλεγγύης Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασιάς Αλειφέρη Παναγίώτα , ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ευρώτα Βέρδος Δήμος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Παγκρατίου Αθλήματος Πελοποννήσου Ιωάννης Λάγγης .
Ο Σύλλογός μας Ευχαριστεί τους επίσημους προσκεκλημένους (ιδιαίτερα τον κ Δήμαρχο Ευρώτα ) τους αθλητές τους γονείς και τους φιλάθλους για την παρουσία τους και δίνει τα συγχαρητήρια στους αθλητές του Παλλακωνικού Συλλόγου που πρώτευσαν σε πολλές κατηγορίες παλαισμάτων και αγώνα Παγκρατίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *