Ποδηλατική Ακαδημία (bike camp) 2014

Ποδηλατική Ακαδημία (bike camp) 2014

14759282086_476fc63615_m

Πλύτρα δήμου Μονεμβασίας

7-9 Αυγούστου 2014

Ο σκοπος μας ειναι να δωσουμε τη δυνατοτητα σε ολα τα παιδια, ανευ χρηματικου αντιτιμου, να συμμετεχουν σε μια πολυ σημαντικη για την ασφαλεια τους και για την σωματικη τους αναπτυξη δραστηριοτητα, που θα ειναι συναμα και ψυχαγωγικη.

Στόχος της ποδηλατικής ακαδημίας για παιδιά είναι η εκμάθηση ορθών πρακτικών για την ασφαλή ποδηλασία και να αποτελέσει μια αφορμή για να γίνει το ποδήλατο καθημερινό μέσο μετακίνησης και ψυχαγωγίας αλλά και να δώσει και το έναυσμα σε κάποια παιδιά, να ασχοληθούν με το άθλημα της αγωνιστικής ποδηλασίας.

Θα δοθουν καποιες σημαντικες πληροφοριες και οδηγιες για την αυτοπροστασία πάνω στο ποδήλατο και για την οδική συμπεριφορά. Περιλαμβανονται επισης καλλιτεχνικα βιωματικα εργαστηρια με θεμα την ασφαλή ποδηλασία.

για πληροφοριες συμμετοχης επικοινωνηστε στο τηλ. 6980358038 και email: podilatoparea@yahoo.gr

Δήλωση συγκατάθεσης/συμμετοχής

Η διοργάνωση αυτής της δράσης, αυτή έγινε εφικτή με την ευγενικη υλική υποστήριξη του πολιτιστικού συλλογου Περιστερίου , δήμου Ευρώτα, την πολύτιμη συμβολή εθελοντών και την ηθικη συμπαράσταση του πολιτιστικου συλλογου Παπαδιανίκων-Πλύτρας, δήμου Μονεμβασίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *