ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ

Πολιτιστική βραδιά αφιερωμένη στην Αλληλεγγύη των ανθρώπων πραγματοποίησε στις 17 Αύγουστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Νιάτων στην πλατεία του χωριού.
Η βραδιά ξεκίνησε με ομιλία και παρουσίαση του προγράμματος από την Πρόεδρο του Συλλόγου κα. Ζώταλη. Ακολούθησε βράβευση των νικητών των ομάδων που έλαβαν μέρος στο τουρνουά μπάσκετ και ποδόσφαιρου (5Χ5) από τον Δήμαρχο Ευρώτα κ. Γρυπιώτη και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Λέο.
Στην εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Παυλάκης και η Δημοτικός Σύμβουλος κα. Παπαγιανοπούλου. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, η χορωδία ΄΄ΚΥΚΛΑΜΥΝΟ΄΄ από τον Δήμο Μονεμβασίας μάγεψε όλους με την ευχάριστη ποιοτική νότα που έδωσε στη βραδιά. Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τον Μουσικοχορευτικό Σύλλογο Σκάλας και Νιάτων.
Η βραδιά έκλεισε με την μουσική συντροφιά του Νίκου Μπραντίτσα ,του Γιώργου Αποστολάκου ,την Σταυρούλα Παυλομαλωνάκου και την συμμετοχή της Ελενίτσας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τις γυναίκες του χωριού που πρόσφεραν τα νόστιμα εδέσματα καθώς και όλους τους χορηγούς της βραδιάς και όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου που τιμάνε με την παρουσία τους κάθε φορά και στηρίζουν την προσπάθεια μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *