Πρόκριση στα ημιτελικά για το Κάστρο Μονεμβασίας

Πρόκριση στα ημιτελικά για το Κάστρο Μονεμβασίας

Ανοιχτές ακόμα οι άλλες τρεις θέσεις για το Final 4 της Παρασκευής

Τέταρτη αγωνιστική μέρα, Τρίτη 8 Αυγούστου 2017, για το 2o Laconia Summer Basketour, που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων, στο Δήμο Μονεμβασίας.

Σε ντέρμπι, που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, μετατράπηκε το παιχνίδι της ΑΕ Σπάρτης με τη Sivasspor. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 59-57 και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στον Α όμιλο. Σήμερα 9/8, η Sivasspor δίνει το δεύτερο παιχνίδι της κόντρα στον Πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ, με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση στο Final 4.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας, το Κάστρο Μονεμβασίας και η Νεάπολη είχαν εύκολο απόγευμα. Το Κάστρο με τον Αλέξανδρο Σιγκούνα στο δυναμικό της έκαμψε την αντίσταση του Γυθείου με 71-47 και εξασφάλισε την συμμετοχή του στον ημιτελικό της Παρασκευής 10/8. Από την άλλη, η Νεάπολη ξεκίνησε με το δεξί την διοργάνωση, νικώντας με 77-43 τους Όλοι Χώμα Thunder.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που λαμβάνω μέρος στο 2o Laconia Summer Basketour. Ο φιλανθρωπικός σκοπός της διοργάνωσης με ωθεί να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στο παρκέ βάζοντας έτσι κι εγώ καλάθι στον παιδικό καρκίνο», δηλώνει ο Δημήτρης Ρετσινάς.

Χορηγοί του Laconia Summer Basketour είναι οι Biogreco, Μορέως Ήδιστα, Petra Club, Ημιχρονο Σπορ, Tzante Café Restaurant, Laconia Magazine και Οπτικά Κότσαλης. Το Laconia Summer Basketour διεξάγεται με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Μονεμβασιάς και ο ΑΠΟΕΛ. Διεθνής Συνεργάτης το World Club Basketball Tournament που διεξάγεται στο Hastings της Μεγάλης Βρετανίας.

Τα αποτελέσματα 8/8
Κάστρο-Γύθειο BC 71-47
Νεάπολη-Όλοι Χώμα Thunder 77-43
AE Σπάρτης-Sivasspor 57-59

Το πρόγραμμα 9/8
17:00 Νεάπολη-Energy
19:00 ΑΠΟΕΛ-Sivasspor
21:00 Δαιμονιά-Άμυνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *