Πως θα υπολογίσετε on line την ασφαλιστική εισφορά του ΕΛΓΑ για το 2013

Πως θα υπολογίσετε on line την ασφαλιστική εισφορά του ΕΛΓΑ για το 2013
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΛΓΑ, στο πλαίσιο της προσπάθειας για αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωση ο Οργανισμός δίνει τη δυνατότητα στους αγρότες να υπολογίζουν ηλεκτρονικά την ειδική ασφαλιστική εισφορά που πρέπει να καταβάλλουν στον ΕΛΓΑ για το έτος 2013. Την ηλεκτρονική αυτή υπηρεσία παρέχει ο ΕΛΓΑ μέσω της ιστοσελίδας του (www.elga.gr) με την επιλογή “Υπολογισμός Εισφοράς Online“. Εκεί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το Νομό, την Καλλιέργεια του αγροτεμαχίου και να εισάγουν τα στρέμματα για το φυτικό κεφάλαιο και το είδος και τον αριθμό των ζώων για το ζωικό κεφάλαιο.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΕΛΓΑ αν έχουν περισσότερα από τρία αγροτεμάχια/εκτροφές με τα + και – της τελευταίας στήλης μπορούν να τα προσθέσουν ή να τα αφαιρέσουν και τέλος να πατήσουν «Υπολογισμός» προκειμένου να έχουν έναν ενδεικτικό υπολογισμό της εισφοράς τους.

Μέχρι 30 Απριλίου οι εισφορές

Να σημειωθεί ότι υπεγράφη την Τετάρτη, 20 Μαρτίου από τους συναρμόδιους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμο Χαρακόπουλο και Οικονομίας και Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα η Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία παρατείνεται έως τις 30-4-2013 ο χρόνος της εμπρόθεσμης καταβολής από τους αγρότες της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του 2012. Την εν λόγω παράταση αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και αξιολογώντας το γεγονός ότι οι παραγωγοί εξακολουθούν να καταβάλλουν την ασφαλιστική εισφορά του έτους 2012 στον ειδικό λογαριασμό του ΕΛΓΑ.
Κάντε εδώ τον υπολογισμό της ασφαλιστικής εισφοράς για το 2013

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *