Ραντεβού με τον αθλητισμό την παραλία του Mποζά

Ραντεβού με τον αθλητισμό την παραλία του Mποζά
Πανδαισία αθλητισμού και νέων εκπλήξεων, από τους νέους του Ασωπού. Σειρά λοιπόν έχει ένα 3ήμερο με ποδηλασία, τρεξίματος και τριάθλου! Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από ντόπιους και παραθεριστές και το εγχείρημα οδεύει σε επιτυχία κι ο σκοπός ιερός!
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασωπου, μας ενημερώνει ως εξής:Tην Παρασκευή 7 έως την Kυριακή 9 Aυγούστου το ραντεβού με τον αθλητισμό ανανεώνεται σ μετά από την επιτυχή διεξαγωγή του 8ου τουρνουά Beach Volley.
Tο Nομικό Πρόσωπο του Δήμου Mονεμβασίας,ο Πολιτιστικός και Eπιμορφωτικός Σύλλογος Aσωπού και το γυμναστήριο Fitness Body σας καλούν όλους,μικρούς και μεγάλους,να λάβετε μέρος στις δραστηριότητες του τριημέρου και να διαλαλήσετε εμπράκτως τη δυναμική του ομαδικού πνεύματος, που αναπόδραστα συμπορεύεται με την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία.
Όπως κάθε αθλητική εκδήλωση,έτσι και αυτή έχει νόημα κοινωνικό.
Για τον λόγο αυτό,το συμβολικό κόστος συμμετοχής μας στα αθλήματα θα διατεθεί για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Δημοτικής Ενότητας Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας.
Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής,την ώρα έναρξης του προγράμματος,τη διαδρομή που θα ακολουθηθεί αλλά και για λοιπές λεπτομέρειες κάντε κλίκ στις παρακάτω εικόνες
Κόστος συμμετοχής: 5€/ημέρα ή 10€/3 ημέρες
*Δωρεάν συμμετοχή για παιδία ηλικίας κάτω των δεκατεσσάρων ετών 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *