Συγκέντρωση αγροτών πρώην Δήμου Ασωπού για την κατάργηση του φορολογικού νόμο

Στο χώρο των αγροτικών κινητοποιήσεων μπήκαν και οι αγρότες του πρώην Δήμου Ασωπού όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο προαύλιο του ελαιουργείου Ασωπού.
Οι αγρότες σήμερα αλλά και σε όλη την διάρκεια του Νεοελληνικού κράτους άσχετα από την ποσοστιαία μείωση τους, πάντα αποτελούσαν κλάδο που είχε και έχει ουσιαστική συμβολή στην παραγωγική διαδικασία και συμμετοχή στο ΑΕΠ της χώρας μας. Με αυτή την έννοια ποτέ αλλά ούτε και σήμερα δεν θέλουμε να αποφύγουμε την φορολόγισή μας στο μερίδιο που μας αναλογεί.
Μια τέτοια διαδικασία νομίζουμε οτι μπορεί να προκύψει λόγο και της πολυπλοκότητας του λεγόμενου αγροτικού τομέα. Με πραγματική διαβούλευση για την ιδιαιτερότητα των προβλημάτων μάς και πρακτικό εφαρμόσιμο τρόπο στο καθορισμό και την είσπραξη του ανάλογου φόρου. Πριν από τα ανωτέρω δεν δεχόμαστε τα υπάρχοντα σχέδια φορολογίας μας που αγνοούν τα προβλήματα μας και προσβλέπουν σε φορολογικά έσοδα αν αντίστοιχα της φορολογικής μας δυνατότητας.
Για αυτό δικδικούμε
1) Δίκαιη φορολόγιση των αγροτών
2)Άμεση και πλήρη αναστολή της ισχύουσας εφαρμοστικής διάταξης για το τρόπο φορολόγησης των αγροτών
3) Συζήτηση και διάλογο του αρμόδιου Υπουργείου με τους φορείς των αγροτών, για την διαμόρφωση ενός αντικειμενικού, δίκαιου και εφικτού τρόπου φορολόγησης των.

Αγρότες πρώην Δήμου Ασωπού
πηγη…https://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%B3%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%A0%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD-%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%91%CF%83%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%8D/1404316569824748

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *