Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μονεμβασιάς

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στους Μολάους (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου) την 11η Μαΐου τ.ε. ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1. «Περί διορθώσεως του ονόματος του Δήμου από το εσφαλμένο «Δήμος Μονεμβασιάς» στο ορθόν «Δήμος Μονεμβασίας»
Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

2. «Περί εγκρίσεως του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα εργασιών του έργου με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις Δήμου» (Μολάων)
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κολλιάκος Ι.

3. «Περί εγκρίσεως της αριθ. 15/2011 μελέτης με τίτλο «2ος Ειδικός Προϋπολογισμός ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗς Δ.Δ. ΜΟΛΑΩΝ»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κολλιάκος Ι.

4. «Περί έγκρισης και οριστικής παραλαβής της περιβαλλοντικής μελέτης της μελέτης με τίτλο «Μελέτη διαμόρφωσης κεντρικής εισόδου στην περιοχή Μπράμου της Δ.Κ. Μολάων»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κολλιάκος Ι.

5. «Περί εξέτασης αιτήματος του Συνδέσμου Αγιονικολαϊτών «Ο Καβομαλιάς» για την κάλυψη συνδρομής internet για την κάλυψη της Τ.Κ. Αγίου Νικολάου»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Πετράκης Χ.

6. «Περί εγκρίσεως του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα εργασιών του έργου με τίτλο «Ανόρυξη γεώτρησης Τ.Δ. Αγίου Νικολάου» (Βοιών)»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Πετράκης Χ.

7. «Περί εγκρίσεως του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα εργασιών του έργου με τίτλο «Συντήρηση κεντρικού αντλιοστασίου αποχέτευσης»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Βουνελάκης Γ.

8. «Περί παραχώρησης της χρήσης χώρων του Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης για την εφαρμογή προγράμματος «Σχολές Γονέων του Κ.Ε.Ε.»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κουτσονικολής Χ.

9. «Περί παραχώρησης της χρήσης του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Γέρακα για τις ανάγκες του Τοπικού Συλλόγου»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Πριφτάκη Χ’’γρηγορίου Π. .

10. «Περί συμπληρώσεως της αριθ. 58/2011 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, περί καταργήσεως του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Δημοτικό Στάδιο Βοιών»
Εισηγήτρια: κ. Αλειφέρη Παναγιώτα

11. «Περί συμπληρώσεως της αριθ. 57/2011 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, περί καταργήσεως του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Δημοτικό Στάδιο Μολάων»
Εισηγήτρια: κ. Αλειφέρη Παναγιώτα

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το αρ. 67 παρ.6 Ν.3852/2010 στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων λαμβάνουν τον λόγο εκτός του Δημάρχου και του αρμοδίου Αντιδημάρχου, οι επικεφαλής των παρατάξεων και οι ειδικοί αγορητές ανά θέμα, που ορίζονται από τις παρατάξεις με σχετική γραπτή δήλωσή τους στο Προεδρείο πριν την έναρξη της συνεδρίασης. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να εγγραφούν ως ομιλητές και δημοτικοί σύμβουλοι που επιθυμούν να τοποθετηθούν ανά θέμα. Παρακαλούνται οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που επιθυμούν να δηλώσουν ειδικούς αγορητές στα ανωτέρω θέματα και οι κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που επιθυμούν να τοποθετηθούν στα ανωτέρω θέματα να το δηλώσουν εγγράφως στο Προεδρείο προ της ενάρξεως της συνεδριάσεως.

Στη συνεδρίαση καλούνται να παρευρίσκονται οι κ.κ. πρ. Προϊστάμενοι Τμημάτων των Υπηρεσιών καθώς και οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου εφόσον συζητούνται θέματα της αρμοδιότητάς τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Ο Πρόεδρος

Σπύρος Αβδούλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *