Σύντομα στο σπίτι μας

Σύντομα στο σπίτι μας

Άστεγοι, περιπλανώμενοι και εκτεθειμένοι στις διαθέσεις του καιρού. Εάν θα πραγματοποιηθεί ή θα ολοκληρωθεί η προπόνηση μόνο ο θεός και τα καιρικά φαινόμενα αποφασίζουν. Μαθητικά προγράμματα, φροντιστήρια και διάβασμα σε μια σειρά να χωρέσει η προπόνηση αλλά …όταν η πρώτη ψιχάλα ή ο ισχυρός άνεμος κάνει την εμφάνισή του όλα αλλάζουν. Αυτή είναι η γνωστή καθημερινότητα των αθλητικών τμημάτων του Α.Π.Ο.Ε.Λ.

Αγώνες εντός ή εκτός έδρας παραμένουν για εμάς μόνο εκτός αφού η μετακίνηση στο κλειστό του Δήμου Ευρώτα είναι βασική προϋπόθεση για να κρατηθούν ζωντανά τα αθλητικά τμήματα που “στεγάζουν” τόσους αθλητές.

klisto2014_1klisto2014_3klisto2014_2
Όλα αυτά όμως φαίνεται να τελειώνουν. Με ανυπομονησία περιμέναμε την ολοκλήρωση και πλέον δεν βλέπουμε την ώρα για την παράδοση του Κλειστού Γυμναστηρίου σε όλα αυτά τα νέα παιδιά που βρίσκουν την αθλητική τους στέγη στα τόσα τμήματα του Ομίλου μας.
Θέλουμε ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και απ’ ότι φαίνεται η ώρα έφτασε επιτέλους !
ΠΗΓΗ…https://apoelclub.wordpress.com/2014/12/12/%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%82/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *