Τα Ι σ τ ι ο π λ ο ϊ κ ά ν έ α της Ελιάς

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΙΑΣ << Η ΒΙΑΝΔΙΝΗ>>

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας και τους φίλους της Ελιάς ότι , στις 13 Αυγούστου ημέρα Σάββατο διοργανώσαμε τους 1ους Διασυλλογικούς Ιστιοπλοϊκούς αγώνες στους οποίους συμμετείχαν οι κυβερνήτες μας των σκαφών optimist και οι κυβερνήτες της ιδίας κατηγορίας σκαφών, των Ομίλων Γυθείου, Μονεμβασίας και Νεαπολέως.
Νικητές των αγώνων σε σύνολο 14 αγοριών,
1ος Μανωλάκος Παναγιώτης ( Ελιά ) Χρυσό
2ος Μανωλάκος Χρήστος ( Ελιά ) Ασημένιο
3ος Στεφανούτσα Ανδρέας ( Ελιά ) Χάλκινο
Νικήτριες των αγώνων σε σύνολο 6 κορασίδων,
1η Βλάχου Κυράνη ( Ελιά )
2η Μπουντεράκου Σοφία ( Γύθειο )
3η Μουγάκου Τίνα ( Γύθειο )
Πρώτευσαν σε σύνολο 14 παιδιών (μεικτό ) 7-9 ετών
1οι Καραβάς Φίλιππος Καπελεντζή `Εφη (Ελιά)
2οι Βλάχου Ελευθερία Ξυλόκοτα Μαρία (Ελιά)
3οι Ξυλόκοτας Αντώνης Παπαδάκης Κων/νος (Ελιά)

Επίσης το Σαββατοκύριακο 3-4 Σεπτεμβρίου, οι κυβερνήτες μας των σκαφών optimist , Βλάχου Κυράνη, Κατσινόπουλος Γιάννης, Κοντάκος Γιάννης και Κοντάκου Κανέλλη, συμμετείχαν στους Διασυλλογικούς Ιστιοπλοϊκούς αγώνες optimist Νοτιοδυτικής Ελλάδας στην Καλαμάτα όπου αγωνίστηκαν με ζήλο , καπετάνευσαν με επιμονή και αντοχή, τερματίζοντας όλοι σε καλές θέσεις.
Στους αγώνες συμμετείχαν εννέα ( 9) `Όμιλοι και εβδομήντα πέντε ( 75) αθλητές με 57 optimist και 18 laser.
Τους αθλητές μας συνόδευσαν στην Καλαμάτα, η Πρόεδρος κ. Ελένη Μπουντούνη, ο Υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Μιχάλης Τσούμας και οι γονείς τους.
Βοήθησαν ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην συμμετοχή μας στους παραπάνω αγώνες , ο προπονητής κ. Παναγιώτης Λημνιός (προπονητής Ομίλου Γυθείου) ο κ. Ηλίας Μουγάκος ( αντιπρόεδρος Ομίλου Γυθείου ) και ο Ιστιοπλόος μας Θοδωρής Κατσινόπουλος.
Τα μαθήματα Ιστιοπλοΐας συνεχίζονται κάθε Κυριακή και μάλιστα σε δύο τμήματα 10.00-11.30 & 11.30-13.00 με προπονητή τον κ.Λεωνίδα Ζερβάκο ο οποίος προπονεί τα παιδιά μας αμισθί, προσφέροντας έτσι τις υπηρεσίες του στον Σύλλογο και την Ιστιοπλοΐα.
Τέλος, το πρώτο τμήμα εκπαίδευσης Ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας αρχίζει εδώ στην Ελιά, το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη με προπονητή τον κ. Μιχάλη Λίτσα.
Ελένη Μπουντούνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *