Τουρνουά Beach Volleyball ΜΠΟΖΑΣ 2011

25 Iουλίου
31 ομάδες, περισσότεροι από 100 αθλητές κι αθλήτριες, μεγαλύτερο θέαμα, καταξιωμένοι διαιτητές, 6 αγωνιστικές ημέρες, 50 αγώνες και πολύ κόσμος, “σφράγισαν” για άλλη μια χρονιά το τουρνουά Βόλεϊ παραλίας “Μποζάς” ως το πιο επιτυχημένο τουρνουά τα τελευταία χρόνια στη Λακωνία. Οι δυνατοί άνεμοι της Πέμπτης και της Παρασκευής, δεν πτόησαν τους διοργανωτές συλλόγους, που έβγαλαν εις πέρας το τουρνουά.
Το “Μποζάς 2011” δεν είχε να ζηλέψει τίποτα απ’ οποιαδήποτε άλλη πιο επαγγελματική διοργάνωση beach volleyball. Όλοι οι συμμετέχοντες το διασκέδασαν από την 1η ημέρα έως τη λήξη του. Οι νικήτριες ομάδες στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, κέρδισαν ως έπαθλα, 3ήμερα φιλοξενίας σε ξενοδοχεία της Μονεμβάσιας και του Μαυροβουνίου. Εκτός από τα μετάλλια στις 3 πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας, δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους αθλητές.
Νικήτρια ομάδα Ανδρών οι Πάνθηρες, στις γυναίκες η ομάδα Βαρβάρα, στην κατηγορία αγοριών τα Καρφιά και κοριτσιών οι Aris Girls. Τις απονομές έκλεισαν ρίψη βεγγαλικών και ένα όμορφο beach party.
O Πολιτιστικός σύλλογος Ασωπού κι ο ΑΠΟΕΛ, ευχαριστούν όλους τους αθλητές κι αθλήτριες, τους θεατές, τους διαιτητές και σίγουρα τους χορηγούς του τουρνουά.

21 Ιουλίου
Οι πρωινοί αγώνες διεξήχθησαν κανονικά. Οι απογευματινοί αναβλήθηκαν για την Παρασκευή και θα ξεκινήσουν από τις 9:00πμ

20 Ιουλίου
Οι δυνατοί άνεμοι δεν κατάφεραν να σταματήσουν το πρόγραμμα. Πάντως με τη λήξη και του τελευταίου αγώνα δυνάμωσαν αρκετά δημιουργώντας κι αμμοθύελλα. Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η εξέλιξη της Πέμπτης.

19 Ιουλίου
ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ για 1 ώρα αποφασίστηκε να γίνει την Τετάρτη 20 Ιουλίου, λόγω της έκτακτης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για το Νοσοκομείο Μολάων. Η ανοιχτή συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 7.30μμ στην πλατεία των Μολάων. Εκείνη την ώρα θα πραγματοποιηθεί κι η εν λόγω διακοπή του τουρνουά στο Μποζά.

18 Ιουλίου
Αυξημένος αριθμός συμμετοχών εν συγκρίσει με τις περασμένες χρονιές. Δήλωσαν συμμετοχή συνολικά, 33 ομάδες απ’ όλη τη Λακωνία.
Κρίθηκε αναγκαίο να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις από το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουλίου.

17 Ιουλίου
Αποφασίστηκε από την αγωνόδικο, τα σετ στους αγώνες των ομίλων, να τελειώνουν στους 19 πόντους και το τάι μπρέικ στους 15.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *