Τουρνουά junior’s στο Γεράκι

Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο 25/5/2013 στο γήπεδο Γερακίου, όπου αρκετοί φίλαθλοι – στην πλειονότητά τους γονείς των παιδιών – απόλαυσαν τις προσπάθειες των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά τους χειροκρότησαν, επιβραβεύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειές τους. 
Το τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν διακόσια είκοσι παιδιά, δεν ανέδειξε πρωταθλητή, αφού σκοπός του δεν ήταν ο ανταγωνισμός, αλλά η χαρά του ποδοσφαίρου.
Για το λόγο αυτό κάθε ομάδα αγωνίστηκε δύο φορές, ενώ όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκ μέρους της Ε.Π.Σ. ο Πρόεδρος Παναγιώτης Καρράς, ο Γεν. Γραμματέας Θεμιστοκλής Δογαντζής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Υποδομών της Ε.Π.Σ.Λ. Σωτήρης Πουλικόγιαννης, που είχε και τη γενική ευθύνη για την οργάνωση του τουρνουά, τα μέλη του Δ.Σ. κ. Παναγιώτης Κριμήτσος και Παναγιώτης Ντανάκας , το μέλος της Ε.Δ. Ε.Π.Σ.Λ. κ. Νίκος Σπυράκης καθώς και πολλοί εκπρόσωποι και προπονητές σωματείων του νομού.
Η προσπάθεια των παιδιών ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο τουρνουά το οποίο θα διεξαχθεί στο Α.Ε.Κ. Ε.Π.Σ. Λακωνίας το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου 2013.
Στο τουρνουά παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Λακωνίας κ. Καρράς με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *