Το πιο επιτυχημένο ερασιτεχνικό beach volley στην Λακωνία στην παραλία Μποζά Ασωπού…

Το πιο επιτυχημένο ερασιτεχνικό beach volley   στην   Λακωνία στην παραλία Μποζά Ασωπού…

13592727_302802616727663_2971560810524979240_n

 Το 2007  τα μέλη του Δ.Σ του Επιμορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ασωπού κατόπιν επισταμένης σκέψης τόλμησαν να υλοποιήσουν για πρώτη χρονιά το ερασιτεχνικό τουρνουά beach volley στην παραλία του Μποζά. Το πρωτότυπο αυτό εγχείρημα για τα δεδομένα της περιοχής σε επίπεδο αθλητικών οργανώσεων προκάλεσε ευθύς εξαρχής το ενδιαφέρον δεκάδων παικτών από όλη τη Λακωνία. Με την ίδια θέρμη οι τοπικοί φορείς πλαισίωσαν τη διοργάνωση και πλήθος εθελοντών υποστήριξε με προθυμία το μεράκι των πρώτων διοργανωτών. Το τουρνουά διεξήχθη επιτυχώς και εύκολα διεκδίκησε τη σταθερή θέση του στο πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Μονεμβασίας. Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2009 ο Δήμος Μονεμβασίας  συμμετέχει ενεργά ως συνδιοργανωτής.  Έτσι, κάθε χρόνο στην καρδιά του καλοκαιριού, την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, παλιοί και νέοι φίλοι αναμένουν την πολλά υποσχόμενη επόμενη συνάντηση που εκπλήσσει πάντοτε θετικά τους παρευρισκομένους.
   Στο φωτογραφικό αρχείο  του Συλλόγου υπάρχουν απαθανατισμένα στιγμιότυπα – τόσο από τις αγωνιστικές των παικτών όσο και από το ενθουσιώδες κοινό που παρακολουθεί αφοσιωμένο – τα οποία επιβεβαιώνουν την ανταπόκριση του κόσμου από κάθε θέση και με οποιονδήποτε τρόπο. Αδιαπραγμάτευτα, ιδιαίτερη στιγμή του διαγωνισμού αποτέλεσε η συνδιοργάνωση και με τον ΑΠΟΕΛ το 2011 που με τον τρόπο της έδωσε νέα ώθηση στα δεδομένα του τουρνουά και έθεσε υψηλότερα τον πήχυ για διοργανωτές και διαγωνιζομένους. Το βέβαιο είναι πως κάθε νέα προσπάθεια είναι αισθητά βελτιωμένη από την προηγούμενη, χωρίς  φυσικά να εξαντλείται το περιθώριο για ανανέωση και περαιτέρω αναβάθμιση. Προς την κατεύθυνση αυτή, η Αθλητική Ένωση του Δήμου Ασωπού συμβάλλει σημαντικά ως συνδιοργανώτρια από το 2013.
   Από τότε, το 2007, έως σήμερα η σταθερά ευγενική υποδοχή των παικτών από τα μέλη της διοργάνωσης, η αμεσότητα στην επικοινωνία, η σύμπνοια και το φιλικό περιβάλλον καθιστούν ξεχωριστό τον διαγωνισμό. Από κοινού με την παρεχόμενη ασφάλεια μέσω της αδιάλειπτης παρουσίας της ιατρικής μας ομάδας και την αμέριστη προσφορά των εθελοντών από τη διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου μέχρι τη διαιτησία αποτελούν τα εχέγγυα για την καθιέρωση του τουρνουά beach volley στον Μποζά ως απαραίτητου καλοκαιρινού θεσμού.
   Εφέτος φτάνουμε αισίως στην ένατη κατά σειρά διοργάνωση και επιδεικνύουμε τον ίδιο ακριβώς ζήλο, ώστε να φανούμε αντάξιοι αφενός των προκατόχων μας και αφετέρου όλων όσοι μας στηρίζετε με την παρουσία σας. Οι ορισμένες ημερομηνίες του τουρνουά είναι οι εξής:
Την Κυριακή 24 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη και την Παρασκευή 29 Ιουλίου η λήξη με τους τελικούς και το beach party.
 
Σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο τουρνουά beach volley Μποζά  2016 έως την Τετάρτη 20 Ιουλίου, Τα μέλη των ομάδων να μην υπερβαίνουν την τετράδα.
 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6973404972, 6982473034

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *