Φιλικός αγώνας Μολαϊκού – Α.Ε. Σπάρτη στήριξης στη Νέαπολη ( ΒΙΝΤΕΟ)

Φιλικός αγώνας Μολαϊκού – Α.Ε. Σπάρτη στήριξης στη Νέαπολη ( ΒΙΝΤΕΟ)

DSC_0023
Ο αγώνας της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου μεταξύ του γηπεδούχου Μολαϊκού και της Α.Ε. Σπάρτη στους Μολάους ήταν άλλη μια απόδειξη ότι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός βοηθούν και είναι πάντα αρωγοί σε δύσκολες καταστάσεις.

Φίλαθλοι των δύο ομάδων αλλά και του αθλητισμού γενικότερα βρέθηκαν στην αναμέτρηση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στους κατοίκους της Νεάπολης που δοκιμάστηκαν από την πύρινη λαίλαπα.

Το παιχνίδι έγινε μετά από πρωτοβουλία της ΑΕ Σπάρτη και του Μολαϊκού, μια κίνηση που σχολιάστηκε θετικά από τους τοπικούς φορείς καθώς οι δυο ομάδες φροντίζουν να δείχνουν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο.
Το παρών έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα, ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, ο πρόεδρος του Μολαϊκού Γεώργιος Βίλλιας, ο πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτη Γιάννη Βουζιώτη και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Το τελικό 0 – 3 υπέρ της Α.Ε Σπάρτη λίγη σημασία είχε για τους παίκτες των δυο ομάδων οι οποίοι απέδειξαν πως το ποδόσφαιρο ενώνει και προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου. Η ΑΕ Σπάρτη άνοιξε το σκορ στο 40′ με τον Καλογέρη. Στο 77′ ο Δημήτρης Σιώπης έγραψε το 2-0 με ωραίο σουτ ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κώστας Μπεγλετζής στο 89′. Μετά το τέλος της αναμέτρησης η διοίκηση του Μολαϊκού παρέθεσε δείπνο στη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας της Σπάρτης.

Μολαϊκός: Γραμματικάκης, Βλάχος, Κολλιάκος, Τερζιώτης, Μάρσης, Τραϊφόρος, Κοντάκος, Ζώταλης, Γραμματικάκης, Λεϊμονίτης, Διαμαντάκης.

Τοπάλης, Κουτσογιαννόπουλος, Αβδούλλος, Πανάκος, Τσαρούχας, Τραϊφόρος Γ., Μερτζάνης.

Α.Ε. Σπάρτη: Κραβαρίτης, Γκαλίτσιος, Τέλλος, Λιονάκης, Μπιταξής, Καλογέρης, Αναστασόπουλος, Λάιος, Χαλίλι, Τάντιτς, Ηλιόπουλος.

Ραχίμ, Σιώπης, Αναστασάκος, Δημολιός, Μπουτσικάρης, Σπηλιωτόπουλος, Μπεγλετζής, Πετρόπουλος.

Πηγη κειμενου…http://www.isports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *