ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

DSC_0043
Στο χωριό της αγάπης, της χαράς της ζεστασιάς και της αλληλεγγύης είχαν την ευκαιρία να μεταφερθούν μικροί και μεγάλοι στη Μονεμβασιά το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου.
Στην πλατεία του ηρώου με την πρωτοβουλία του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας και με τη συνεργασία εθελοντών και όλων των συλλογικών φορέων της πόλης στήθηκε ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο χωριό.
Μία προσπάθεια που το αποτέλεσμά της αποδεικνύει ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».
Εκατοντάδες ντόπιων αλλά και επισκεπτών παραβρέθηκαν στη Μονεμβασιά για να πάρουν μέρος σ΄ αυτή την ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή, πρωτόγνωρη για την πόλη.
Η Πρόεδρος του Ν.Π. Παναγιώτα Αλειφέρη ευχήθηκε σε όλους Καλές Γιορτές και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση αυτού του χριστουγεννιάτικου ονείρου.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος κ. Τριχείλης, η Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μονεμβασίας κα Κατερίνα Τσαφατίνου και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κος Δημήτριος Χουσάκος οι οποίοι απεύθυναν ευχές για καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά.
Τη βραδιά πλαισίωσε μουσικά η Βυζαντινή χορωδία της ενορίας Μονεμβασίας, ενώ η κυρία Καλλιόπη Καρυτσιώτη αφηγήθηκε ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι στους μικρούς επισκέπτες του χωριού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *